Ansur Megapat Katılım 16 Mart 2016 Mesajlar 780 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2021 #11 Bu gidişle düşmez maalesef.
Ekremasd Femtopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2021 #12 Ekonometrist'ler düşecek diyor. Ama
YnsCann Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 1.407 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2021 #13 TL kullanımdan kaldırılınca veya tam zamanlı dış paraya dönersek. Yoksa insanların bu zihniyeti ile hiçbir şey düşmez. Edit: "Ekmeği Dolarlamı alıyorsun?"
TL kullanımdan kaldırılınca veya tam zamanlı dış paraya dönersek. Yoksa insanların bu zihniyeti ile hiçbir şey düşmez. Edit: "Ekmeği Dolarlamı alıyorsun?"
3 384311 Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 5.826 Makaleler 6 Çözümler 20 1 Nisan 2021 #14 Belki bir süreliğine 8 olur.
Dark Lord of the Sith Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2017 Mesajlar 6.391 Makaleler 5 Çözümler 10 Yer Fortress Vader 1 Nisan 2021 #15 YnsCann dedi: TL kullanımdan kaldırılınca veya tam zamanlı dış paraya dönersek. Yoksa insanların bu zihniyeti ile hiçbir şey düşmez. Edit: "Ekmeği Dolarlamı alıyorsun?" Genişletmek için tıkla... Yunanistan geçti ve çok iyi durumdalar. (!) Tek yol kendi üretimimizi kendimiz yapmamız. Doların 2-3 olması da kötü olur, ülke tam olarak dışa bağımlı hale gelir. 5-6 iyi gibi duruyor.
YnsCann dedi: TL kullanımdan kaldırılınca veya tam zamanlı dış paraya dönersek. Yoksa insanların bu zihniyeti ile hiçbir şey düşmez. Edit: "Ekmeği Dolarlamı alıyorsun?" Genişletmek için tıkla... Yunanistan geçti ve çok iyi durumdalar. (!) Tek yol kendi üretimimizi kendimiz yapmamız. Doların 2-3 olması da kötü olur, ülke tam olarak dışa bağımlı hale gelir. 5-6 iyi gibi duruyor.
Kagoer Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 1.401 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2021 #16 Merkez bankası başkanı faizi arttırmadıkça düşmez. TL'nin de değer kazanması pandemide olanaksız gibi görünüyor.
Merkez bankası başkanı faizi arttırmadıkça düşmez. TL'nin de değer kazanması pandemide olanaksız gibi görünüyor.
YnsCann Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 1.407 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2021 #17 Dark Lord of the Sith dedi: Yunanistan geçti ve çok iyi durumdalar. (!) Tek yol kendi üretimimizi kendimiz yapmamız. Doların 2-3 olması da kötü olur, ülke tam olarak dışa bağımlı hale gelir. 5-6 iyi gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Bu zihniyetli insanlar varken ben sanmıyorum biyere gelebileceğimizi, tüm ümidim tam tersi olsa da. Takım tutar gibi parti tutuyor insanlarımız sağ olsun.
Dark Lord of the Sith dedi: Yunanistan geçti ve çok iyi durumdalar. (!) Tek yol kendi üretimimizi kendimiz yapmamız. Doların 2-3 olması da kötü olur, ülke tam olarak dışa bağımlı hale gelir. 5-6 iyi gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Bu zihniyetli insanlar varken ben sanmıyorum biyere gelebileceğimizi, tüm ümidim tam tersi olsa da. Takım tutar gibi parti tutuyor insanlarımız sağ olsun.
Y Yiğit Şen Decapat Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 22 1 Nisan 2021 #18 Herkes 2023'ü bekliyor, insanlar yediği kazıkların üstüne oturmaya devam etmek isterse yine aynı şekil dolar 15 lira vs. Vs.
Herkes 2023'ü bekliyor, insanlar yediği kazıkların üstüne oturmaya devam etmek isterse yine aynı şekil dolar 15 lira vs. Vs.
Dark Lord of the Sith Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2017 Mesajlar 6.391 Makaleler 5 Çözümler 10 Yer Fortress Vader 1 Nisan 2021 #19 YnsCann dedi: Bu zihniyetli insanlar varken ben sanmıyorum biyere gelebileceğimizi, tüm imidim tam tersi olsa da. Takım tutar gibi parti tutuyor insanlarımız sağ olsun. Genişletmek için tıkla... Türkiye'de siyaset tartışılmaz zaten, dediğin gibi takım tutar gibi parti tutuyor insanlar. Ancak benim dediğim cümlede katılmadığınız şey nedir? Veya desteklediğim partiyi yazdığım cümleden nasıl anladınız?
YnsCann dedi: Bu zihniyetli insanlar varken ben sanmıyorum biyere gelebileceğimizi, tüm imidim tam tersi olsa da. Takım tutar gibi parti tutuyor insanlarımız sağ olsun. Genişletmek için tıkla... Türkiye'de siyaset tartışılmaz zaten, dediğin gibi takım tutar gibi parti tutuyor insanlar. Ancak benim dediğim cümlede katılmadığınız şey nedir? Veya desteklediğim partiyi yazdığım cümleden nasıl anladınız?
Fischerk Kilopat Katılım 19 Kasım 2020 Mesajlar 1.849 Çözümler 28 1 Nisan 2021 #20 Hocam Dolar artmıyor, Türk Lirası değer kaybediyor şuan.