YnsCann Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 1.407 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2021 #31 redcenter dedi: Hayır, 201'lerdeki gibi olacak. Ama milattan önce. Genişletmek için tıkla... Evet katılıyorum.
redcenter dedi: Hayır, 201'lerdeki gibi olacak. Ama milattan önce. Genişletmek için tıkla... Evet katılıyorum.
E Ekrem98 Hectopat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 153 1 Nisan 2021 #32 ensareis dedi: Düşmez. Gelecekten geliyorum ve insanlar "Keşke Dolar 8TL olsa" diyor. (2022) Genişletmek için tıkla... Bizim bilgisayar hayalimiz yatar o zaman : 300319 dedi: Kendimiz üretmediğimiz sürece dolar her zaman yüksek olacak. Dolar yüksek diye sağda solda konuşmanın bir anlamı yok. Genişletmek için tıkla... Muhabbet olsun : )
ensareis dedi: Düşmez. Gelecekten geliyorum ve insanlar "Keşke Dolar 8TL olsa" diyor. (2022) Genişletmek için tıkla... Bizim bilgisayar hayalimiz yatar o zaman : 300319 dedi: Kendimiz üretmediğimiz sürece dolar her zaman yüksek olacak. Dolar yüksek diye sağda solda konuşmanın bir anlamı yok. Genişletmek için tıkla... Muhabbet olsun : )