Ersin Zr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2019 Mesajlar 2.641 Çözümler 11 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2022 #1 Selam. İnternetten dolar almak istiyorum. Binance hesabım var lakin Binance doları 17,40 üzerinden satıyor. Doları tam şu anki değerinde nereden alabilirim?
Selam. İnternetten dolar almak istiyorum. Binance hesabım var lakin Binance doları 17,40 üzerinden satıyor. Doları tam şu anki değerinde nereden alabilirim?
dogant Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 6.835 Makaleler 33 Çözümler 44 Yer Kadıköy Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2022 #2 Önemli olan kaçtan aldığın değil, alım satım arasındaki makas ve ödediğin komisyon. En mantıklısı Binance.
Önemli olan kaçtan aldığın değil, alım satım arasındaki makas ve ödediğin komisyon. En mantıklısı Binance.
558memoli Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2019 Mesajlar 3.227 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bol Diplomalı Çok Bilmiş İşsizin Biri 8 Temmuz 2022 #3 Eğer Binance üzerinden almak istiyorsanız. Almak istediğiniz tutara emir bırakın düşerse alırsınız. Bankalar üzerinden alsanız onlarda güncel kur veya üzerinde satış yaparlar. Yine aynı şey olur özetle.
Eğer Binance üzerinden almak istiyorsanız. Almak istediğiniz tutara emir bırakın düşerse alırsınız. Bankalar üzerinden alsanız onlarda güncel kur veya üzerinde satış yaparlar. Yine aynı şey olur özetle.
4 425549 Decapat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 744 8 Temmuz 2022 #4 Makas aralığı gibi mevzular olmadığı için daha karlı ve daha kolay olur. Tether (USDT) tavsiye ederim, o da 1 dolara endekslenmiş bir kripto birim.
Makas aralığı gibi mevzular olmadığı için daha karlı ve daha kolay olur. Tether (USDT) tavsiye ederim, o da 1 dolara endekslenmiş bir kripto birim.