enesxq Decipat Katılım 9 Ekim 2021 Mesajlar 1.554 Makaleler 1 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Flutter Developer 26 Aralık 2021 #1 Merhaba. Merak ettiğim şey, ben 18 yaşımı doldurmadım ve 50 TL alabiliyor muyum?
A Aqely Hectopat Katılım 5 Eylül 2021 Mesajlar 1.380 Çözümler 8 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Aralık 2021 #2 Sanırım kuyumculardan alabilirsiniz ben almıştım.
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 26 Aralık 2021 #3 Bir kuyumcudan gidip hep 50 TL'lik altın derseniz sizi ciddiye almazlar diye düşünüyorum ama eğer düzgün birisi ise belki yardımcı olur. Tabii gram altın değil alacağınız ham, kağıt gibi olan altınlardan olabilir.
Bir kuyumcudan gidip hep 50 TL'lik altın derseniz sizi ciddiye almazlar diye düşünüyorum ama eğer düzgün birisi ise belki yardımcı olur. Tabii gram altın değil alacağınız ham, kağıt gibi olan altınlardan olabilir.
enesxq Decipat Katılım 9 Ekim 2021 Mesajlar 1.554 Makaleler 1 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Flutter Developer 26 Aralık 2021 #4 Bir de elimde 4 euro var bunu nasıl bozdurabilirim?
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 26 Aralık 2021 #5 enesxq dedi: Bir de elimde 4 euro var bunu nasıl bozdurabilirim? Genişletmek için tıkla... Dövizcilerden, komisyonsuz bir tane bul. AVM'lerde oluyor.
enesxq dedi: Bir de elimde 4 euro var bunu nasıl bozdurabilirim? Genişletmek için tıkla... Dövizcilerden, komisyonsuz bir tane bul. AVM'lerde oluyor.
egehararli Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 2.167 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2021 #6 enesxq dedi: Bir de elimde 4 euro var bunu nasıl bozdurabilirim? Genişletmek için tıkla... Döviz bürosu mu öyle bi isimleri vardı.
enesxq dedi: Bir de elimde 4 euro var bunu nasıl bozdurabilirim? Genişletmek için tıkla... Döviz bürosu mu öyle bi isimleri vardı.
Indra128 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2017 Mesajlar 3.012 Makaleler 1 Çözümler 10 26 Aralık 2021 #7 enesxq dedi: Bir de elimde 4 euro var bunu nasıl bozdurabilirim? Genişletmek için tıkla... Merkez bankası ve Ziraat Bankaları tam değerinde bozuyor diye biliyorum. Berkay Davas dedi: Dövizcilerden, komisyonsuz bir tane bul. AVM'lerde oluyor. Genişletmek için tıkla... Madeni paraların fiyatının yarısını veriyorlar. (Kesin konuşmayayım ben sorduğumda böyle demişlerdi.)
enesxq dedi: Bir de elimde 4 euro var bunu nasıl bozdurabilirim? Genişletmek için tıkla... Merkez bankası ve Ziraat Bankaları tam değerinde bozuyor diye biliyorum. Berkay Davas dedi: Dövizcilerden, komisyonsuz bir tane bul. AVM'lerde oluyor. Genişletmek için tıkla... Madeni paraların fiyatının yarısını veriyorlar. (Kesin konuşmayayım ben sorduğumda böyle demişlerdi.)