Steam Dolar olduktan sonra oyun alınır mı?

Turkish Throne'de aklımda sarar mı sarmaz mı bilemedim.

Profilinizde göstermeniz, inceleme yapmanız için dediğiniz gibi Steam'i tercih etmelisiniz. Sosyal konuda her türlü Steam tercih edilmeli. İndirimleri bekleyin.

Her sene aynı tarihlerde mi indirim oluyor, yoksa değişiyor mu?

Turkish Throne'de aklımda sarar mı sarmaz mı bilemedim.

Evet, her sene için belirli tarihlerde indirim oluyor. Kısa bir internet surfingi ile bu tarihleri öğrenebilirsiniz.

Belirlenen tarihler var fakat geliştiriciler kendileri özel olarak indirim yapabiliyor. Özel promosyon, hafta sonu indirimleri veya oyunun özel günleri olduğunda gibi.

Genel olarak belirli indirimleri, paylaştığım konudan bakabilirsiniz.

Şu anda da indirimler var, ranch Simulator 00, 59'a düşmüş alınır mı?

Şu anda da indirimler var. Ranch Simulator 0,59'a düşmüş, alınır mı?
Bu tür çiftlik oyunlarını seviyorsanız alınır.
Oyunda optimizasyon sorununun olduğunuda söylemeden geçmeyeyim.

İyi bir indirim olmadıkça almıyorum neyse ki önceden almıştım alacaklarımın çoğunu artık güncel kura göre bakıyorum fiyatlara ama dediğim gibi indirim olmadan almam artık.

Ben sana şöyle bir şey söyleyeyim. Ben sistemi 2023'ün şubat ayında aldığımda Steam normaldi. Yani her platformda olan 5tl ve hatta daha da altı oyunlar vardı. Sonra bu oyunlara ilk önce "Tüm oyunlar 5TL ve altında satılmasın" diye bir şey geldi. Sonrasında 5TL altı 1 tane bile oyun bulamaz oldun. Şimdi de dolara geçti ve artık 15TL altı oyun yok. Bu arada 15TL oyunlar da öyle güzel indie oyunlardan oluşmuyor. Açıkçası sen ona "34TL altı oyun kalmadı" de daha iyi olur.

Türkiye'de çok az oyun oynayan bir oyuncu kitlesi var ama sanki dizi/film serisi gibi çok belli başlı oyunlar oynadığı için bir tane Fifa (Ea FC) oyununa 1,5k bile veriyordu çünkü zaten bir kaç oyun alan tayfalardan oldukları için. Şimdi her oyun öyleymiş gibi fiyat konuluyor. Nice oyuncular var, adam yüz tane oyun almış daha da arttırıcak ama 1 tane AAA oyun almaya kalksa en az 700TL'Lik olur ki bu daha en azı bak. Bu AAA oyunların çoğu indirimlerde dahil olmak üzere 1000TL anca oluyor mesela TLOU Part 1 gibi gibi.

Açıkçası hayatın oyundan ibaret değilse bunlara bu kadar para harcamak büyük hata. Hele bir de öğrenciysen. Birde bu oyunların sadece fiyatı artmış yoksa daha da kötüye giden oyun serileri çokça var nedense o kadar pahalı olmasına rağmen...

Harbiden demin baktım 10 TL oyunlar kalitesiz. Oyun alma fikrim şu anda karışık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…