O omft Decapat Katılım 12 Mart 2023 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2023 #1 Benim bayağı bir Google Play bakiyem var ve bunları Steam'e geçirmek istiyorum ilk başta Amazon'un mobil uygulamasından Steam kodu almayı düşündüm ama çoğunlukla dolar üzerinden satılıyor. Oradan alsam kendi hesabıma geçirebilir miyim?
Benim bayağı bir Google Play bakiyem var ve bunları Steam'e geçirmek istiyorum ilk başta Amazon'un mobil uygulamasından Steam kodu almayı düşündüm ama çoğunlukla dolar üzerinden satılıyor. Oradan alsam kendi hesabıma geçirebilir miyim?
GUNCEL DRIVER ADAM Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 1.870 Çözümler 14 Yer Hatay 30 Haziran 2023 #2 Eğer server'ı Türkiye değilse çalışmaz.
6 611207 Decapat Katılım 27 Aralık 2022 Mesajlar 242 30 Haziran 2023 #3 Sanmıyorum olacağını denemekte fayda var.
O omft Decapat Katılım 12 Mart 2023 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2023 #4 GUNCEL DRIVER ADAM dedi: Eğer Server'ı Türkiye değilse çalışmaz. Genişletmek için tıkla... Eğer o ülkede hesap açarsam kullanabilirim değil mi?
GUNCEL DRIVER ADAM dedi: Eğer Server'ı Türkiye değilse çalışmaz. Genişletmek için tıkla... Eğer o ülkede hesap açarsam kullanabilirim değil mi?
GUNCEL DRIVER ADAM Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 1.870 Çözümler 14 Yer Hatay 30 Haziran 2023 #5 omft dedi: Eğer o ülkede hesap açarsam kullanabilirim değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet fakat VPN ile kullanabilirsiniz bildiğim kadarıyla.
omft dedi: Eğer o ülkede hesap açarsam kullanabilirim değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet fakat VPN ile kullanabilirsiniz bildiğim kadarıyla.