Dolar tekrar yükselir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Onurkurklu

Hectopat
Yer
Bursa, TÜRKİYE
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Geçen hafta dolar 6.70 civarlarında herkes toplayın PC yoksa 8 liraya kadar gidecek dedi ve şu an dolar 5,95'e indi. Gittikçe iniyor sizce şubat ayında durum nasıl olur? Tekrar fırlar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şubatı kestirmek çok zor. Ama şuanda düşecek. Tekrar 7 göreceğini sanmıyorum. Çin ile anlaşmalar sağlandı, Katar 15 milyar dolar yatırım yapıyor. Rusya destek veriyor doğu bloğu ile yakın ilişkiler kuruyoruz. Çin ülkede fabrikalar kurup Avrupaya ihraç edecek bu sayede ülkeye döviz girişi sağlanacak tekrar bu seviyeler görünmeyecek bu yüzden yatırımcılar ülkeye dönüyor. Şubatta 5.10 gibi olur diye düşünüyorum.

Şubatı kestirmek çok zor. Ama şuanda düşecek. Tekrar 7 göreceğini sanmıyorum. Çin ile anlaşmalar sağlandı, Katar 15 milyar dolar yatırım yapıyor. Rusya destek veriyor doğu bloğu ile yakın ilişkiler kuruyoruz. Çin ülkede fabrikalar kurup Avrupaya ihraç edecek bu sayede ülkeye döviz girişi sağlanacak tekrar bu seviyeler görünmeyecek bu yüzden yatırımcılar ülkeye dönüyor. Şubatta 5.10 gibi olur diye düşünüyorum.
Umarım dediğiniz gibi olur pc toplamak için para biriktirdiğim şu sıralar doların artması beni gerçekten kötü etkiledi.

Kur yavaş yavaş 5 TL kur fiyatına kadar düşecektir bir ay içerisinde.
Neden yükseldiğini biliyorsunuz zaten anlatmaya gerek yok.
Şuan önemli olan yapılan bu saldırı sonucu oluşan tepkilerin yükselmesi ile zaman geçtikçe saldırı öncesi kur fiyatının altına inecek mi onu düşünmek lazım.

Bu saatten sonra artık eski yüksek kuru ulaşamaz. Bundan sonra düşüş vakti kimse dolar alıp yatırımda yapamayacak. Yuksekten alanlarda zarara girdi. bende dahada yukselecek diye dusunuyodum ama yok zamanla dusecek.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı