Dolar tekrar yükselir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@alio28390
Hangi kaynağa göre konuşuyorsunuz. Kaynak belirtin lütfen.
Erken seçim var kasımda, kulislerde konuşuluyormuş diyorsunuz da köstebek mi soktunuz içeri bu kadar emin konuşuyorsunuz.
Tekrar yükselmez diyenlere bir tarafımla gülüyorum demenizde gizli hakaret içerdiğini hatırlatır ve konuşmalarınıza dikkat etmenizi tavsiye ediyorum.

Elbette yükselir ama 7'yi bulacağını sanmıyorum.

Saadet partisi lideri temel karamollaoğlu dedi geçen gün. KRT Tv de ki programda. Hakaret makaret içermiyor ayrıca rahat ol. Bir tarafım diyorum gerisi hayal gücüne kalmış. Ağız da koyarsın oraya başka bir şey de

Al link al kaynak

Karamollaoğlu: "Yerel seçimleri 4 Kasım'a çekmek istiyorlar"

8 milyar liralık bütçeyi yettiremeyip iki ayda bir 500 milyon lira daha avanta isteyen Diyanet'in 'ekonomik saldırı var, lüks ve israftan kaçının' diye fetva vermesi...

Ironik

Elbette yükselir ama 7'yi bulacağını sanmıyorum.
Faizler inanılmaz artıyor. Zamlar artıyor. Yani eline geçen asgari ücret 400 500 lira gibi geldiğinde doların 7 lira olmasına gerek kalmayacak zaten. Dolar değerli değil. Türk parası değer kaybediyor bunu anlatmak lazım herkese.

Zaten çoğu kişi TL'nin değer kaybettiğini biliyor. Dediğim gibi, halk kendi geleceğini kendi seçti.

Zaten çoğu kişi TL'nin değer kaybettiğini biliyor. Dediğim gibi, halk kendi geleceğini kendi seçti.
Aynen öyle de kurunun yanında yaşta yanacak hocam. Olan bize de olacak yani. Yoksa umrumda değil. Dediğiniz gibi.

Her halk hak edildiği şekilde yönetilir. Halk bunu seçti. Ne desek boş. Fakat şu durumda bile savunmaya geçmek akıl işi değil. Tüm partiler umrunda değil. Ben cebime ülkeye ve sokağa bakarım. 3üde iyi değil şu an. Ülkenin ayrışması bir yana fanatik parti taraftarları da gerçekleri söyleyenlere anında hain damgası yapıştırıyor.
Suclu ben değilim.
Suçlu sen değilsin.

Ben bu ülkeyi bu duruma getirmedim.
Ben bunlar olsun istemedim.

Konuşmaya hakkım var. Hakkımız var.

Bu yorumdan sonra söylenecek başka söz yok. Fırsatınız varken, alacağınızı alın. Durum her geçen gün daha kötüye gidecek. Ülkeye giren sıcak para ile yaşanan düşüş kalıcı olmayacaktır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…