Kanıt? Kaynak? Zararı sen mi karşılayacaksın?Bayramdan sonra tekrar yükselecek, 3-4 aya kadar 8 lira garanti. Şu anki düşüş sadece illüzyon.
Elbette yükselir ama 7'yi bulacağını sanmıyorum.Tekrar yükselmez diyenlere bir tarafımla gülüyorum.
Sene sonuna kadar ödenmesi gereken 450 milyar toplam borcun 250 milyar doları var. Katardan 15 milyar dolar gelmiş miş. Yahu babalarının hayrına mı 15 milyar dolar veriyorlar? En son katar şeyhini helikopterle trabzon üzerinde gezdirirken su ormanlık alani beğendim demesinin uzerine birkaç sonra o bölge komple yanmıştı. Boynerden finansbanka, digitürk ten envai çesit firmayı şirketi bunlara satmadıar mı?
Başkasının şeyi ile gerdeğe gire gire bu hale geldi ülke. Teknolojiye, bilime, sanata, eğitime, bilişme, geleceğe,insana değer vermemeye devam ettiği sürece bu ülke böyle vasat bir ekonomiye sahip olmaya devam edecek.
Siz doların düşmesini Katar yahut çin veya Rusya mı sanıyorsunuz? Yahu faizlerden haberiniz var mı sizin?
Bir yıl içerisinde 240 Milyar Dolar (Bir yıldan kısa vadeli borç + cari açık) yabancı finansmana ihtiyacımız var...
Katar’dan gelecek? 15 Milyar Dolar ile kurtulmayı bekliyoruz.
Kur bu yüzden düştü sanıyoruz.
Döviz alınmasın diye TL kısılmış. Faiz % 28 olmuş.
%28 yahu %28 bu ne demek haberiniz var mı sizin?
Kırk katır mı? Kırk satır mı? Kısmına geldik. Ölümlerden ölüm beğeniyoruz yani.
Hala anlamadın mı güzel kardeşim? Gel birde bilale anlatır gibi anlatayım.
Bak şimdi, bu çin rusya, katar varya bunlar bizim babamızın oğlu değil, yani fırsat bulsalar bir kaşık suda boğarlar bizi. Çin'le tarihten öte gelen durumumuz belli. Yine Rusya'nın sıcak denizlere inme politikasıni biliyoruz. Hani Esad vardı ya Esad. Siz ona Esed diyordunuz, hain esed, katil esed varya, hani cihadçı terör örgütleri desteklenip Suriyede iç savaş çıkarıldı bunun için 6 milyon Tecavüzcü,fuhuşçu katil hirsız karışık Suriyeli kitlendi ya bize? Esad hala taş gibi başta ya? Bunun arka planında Rusya var. Yani Rusya Suriyenin Esadın destekçisi, işbirlikçisi. Düne kadar heyt hoyt diyen kişiler, komünistlere Rus yalaması diyen kişiler bugün Rusya fanatiği oldu ya. Bunları da bilin istedim. Putin adamı ayakta...
Trump'ı seçim verileriyle oynayıp başa getiren bir adam bize neler yapmaz. Keza nükleer santralleri doğalgazı ve et ihracatıni hemen bize kitlediler. Ha birde Zarrab var di mi? Hani şu tosun zarrab, altın kaçakçısı kara para aklayan zarrab. Bu davanın yaptırımı 50 milyar dolar. Evet evet tami tamına en az 50 milyar dolar. Halkbankası otomatik çöküyor zaten bu yaptırım gelirse. Hakan Atillayı da unutmayın.
Neyse neyse Katardan 15 milyar dolar geldi, eğonimi coh eyiye gidiyor di mi? Komik olmayın.
Siyasi taraflarına fazla girmiyorum forumdayız diye yoksa sayfalarca yazarım bu basit bir örnek. Yani ocağın altıni kısmakla yemeğin sadece yavaş yavaş sindire sindire kaynamasına vesile olursunuz. Şu an ocağın altı kısildı diye ateş söndü sanmayın. Her an bir kolonya dökülüp yemek alev alabilir.
Erken seçim var kasımda, kulislerde konuşuluyormuş. Burdan hesap edin
Hadi iyi akşamlar. Bu haftalar bu kurdan pc alın yoksa sonra çok pişman olursunuz
Saadet partisi lideri temel karamollaoğlu dedi geçen gün. KRT Tv de ki programda. Hakaret makaret içermiyor ayrıca rahat ol. Bir tarafım diyorum gerisi hayal gücüne kalmış. Ağız da koyarsın oraya başka bir şey de@alio28390
Hangi kaynağa göre konuşuyorsunuz. Kaynak belirtin lütfen.
Erken seçim var kasımda, kulislerde konuşuluyormuş diyorsunuz da köstebek mi soktunuz içeri bu kadar emin konuşuyorsunuz.
Tekrar yükselmez diyenlere bir tarafımla gülüyorum demenizde gizli hakaret içerdiğini hatırlatır ve konuşmalarınıza dikkat etmenizi tavsiye ediyorum.
Uzun süre düşük tutabilmek için üretime ve bilime ağırlık verip diyanet denen kurumu kapatmaları lazım. Hala bu hiçbir şey yapmayan adamlar 4 milyar para istiyor. Kısa vade de sistem toplayacaklar hemen toplasınlar.
Doların artmaması için bir tane sebep söyler misin? Söyleyemezsin! Ama ben sana burda artması için 5 tane sebep sayarım.Kanıt? Kaynak? Zararı sen mi karşılayacaksın?
Faizler inanılmaz artıyor. Zamlar artıyor. Yani eline geçen asgari ücret 400 500 lira gibi geldiğinde doların 7 lira olmasına gerek kalmayacak zaten. Dolar değerli değil. Türk parası değer kaybediyor bunu anlatmak lazım herkese.Elbette yükselir ama 7'yi bulacağını sanmıyorum.
Zaten çoğu kişi TL'nin değer kaybettiğini biliyor. Dediğim gibi, halk kendi geleceğini kendi seçti.Faizler inanılmaz artıyor. Zamlar artıyor. Yani eline geçen asgari ücret 400 500 lira gibi geldiğinde doların 7 lira olmasına gerek kalmayacak zaten. Dolar değerli değil. Türk parası değer kaybediyor bunu anlatmak lazım herkese.
Aynen öyle de kurunun yanında yaşta yanacak hocam. Olan bize de olacak yani. Yoksa umrumda değil. Dediğiniz gibi.Zaten çoğu kişi TL'nin değer kaybettiğini biliyor. Dediğim gibi, halk kendi geleceğini kendi seçti.
Tekrar yükselmez diyenlere bir tarafımla gülüyorum.
Sene sonuna kadar ödenmesi gereken 450 milyar toplam borcun 250 milyar doları var. Katardan 15 milyar dolar gelmiş miş. Yahu babalarının hayrına mı 15 milyar dolar veriyorlar? En son katar şeyhini helikopterle trabzon üzerinde gezdirirken su ormanlık alani beğendim demesinin uzerine birkaç sonra o bölge komple yanmıştı. Boynerden finansbanka, digitürk ten envai çesit firmayı şirketi bunlara satmadıar mı?
Başkasının şeyi ile gerdeğe gire gire bu hale geldi ülke. Teknolojiye, bilime, sanata, eğitime, bilişme, geleceğe,insana değer vermemeye devam ettiği sürece bu ülke böyle vasat bir ekonomiye sahip olmaya devam edecek.
Siz doların düşmesini Katar yahut çin veya Rusya mı sanıyorsunuz? Yahu faizlerden haberiniz var mı sizin?
Bir yıl içerisinde 240 Milyar Dolar (Bir yıldan kısa vadeli borç + cari açık) yabancı finansmana ihtiyacımız var...
Katar’dan gelecek? 15 Milyar Dolar ile kurtulmayı bekliyoruz.
Kur bu yüzden düştü sanıyoruz.
Döviz alınmasın diye TL kısılmış. Faiz % 28 olmuş.
%28 yahu %28 bu ne demek haberiniz var mı sizin?
Kırk katır mı? Kırk satır mı? Kısmına geldik. Ölümlerden ölüm beğeniyoruz yani.
Hala anlamadın mı güzel kardeşim? Gel birde bilale anlatır gibi anlatayım.
Bak şimdi, bu çin rusya, katar varya bunlar bizim babamızın oğlu değil, yani fırsat bulsalar bir kaşık suda boğarlar bizi. Çin'le tarihten öte gelen durumumuz belli. Yine Rusya'nın sıcak denizlere inme politikasıni biliyoruz. Hani Esad vardı ya Esad. Siz ona Esed diyordunuz, hain esed, katil esed varya, hani cihadçı terör örgütleri desteklenip Suriyede iç savaş çıkarıldı bunun için 6 milyon Tecavüzcü,fuhuşçu katil hirsız karışık Suriyeli kitlendi ya bize? Esad hala taş gibi başta ya? Bunun arka planında Rusya var. Yani Rusya Suriyenin Esadın destekçisi, işbirlikçisi. Düne kadar heyt hoyt diyen kişiler, komünistlere Rus yalaması diyen kişiler bugün Rusya fanatiği oldu ya. Bunları da bilin istedim. Putin adamı ayakta...
Trump'ı seçim verileriyle oynayıp başa getiren bir adam bize neler yapmaz. Keza nükleer santralleri doğalgazı ve et ihracatıni hemen bize kitlediler. Ha birde Zarrab var di mi? Hani şu tosun zarrab, altın kaçakçısı kara para aklayan zarrab. Bu davanın yaptırımı 50 milyar dolar. Evet evet tami tamına en az 50 milyar dolar. Halkbankası otomatik çöküyor zaten bu yaptırım gelirse. Hakan Atillayı da unutmayın.
Neyse neyse Katardan 15 milyar dolar geldi, eğonimi coh eyiye gidiyor di mi? Komik olmayın.
Siyasi taraflarına fazla girmiyorum forumdayız diye yoksa sayfalarca yazarım bu basit bir örnek. Yani ocağın altıni kısmakla yemeğin sadece yavaş yavaş sindire sindire kaynamasına vesile olursunuz. Şu an ocağın altı kısildı diye ateş söndü sanmayın. Her an bir kolonya dökülüp yemek alev alabilir.
Erken seçim var kasımda, kulislerde konuşuluyormuş. Burdan hesap edin
Hadi iyi akşamlar. Bu haftalar bu kurdan pc alın yoksa sonra çok pişman olursunuz