mirsady Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 3.603 Makaleler 5 Çözümler 12 Yer Eskişehir 28 Ekim 2020 #101 Windows_Efe dedi: Şuan kullandığın ve Türk malı sandığın markaların % kaçı Türklerin elinde araştırmanı düşünüyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Sen şu TOGG hani yerliydi tasarımı İtalyan diyenlerdensen boşuna yazmayayım.
Windows_Efe dedi: Şuan kullandığın ve Türk malı sandığın markaların % kaçı Türklerin elinde araştırmanı düşünüyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Sen şu TOGG hani yerliydi tasarımı İtalyan diyenlerdensen boşuna yazmayayım.
Windows_Efe Picopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 277 Çözümler 1 28 Ekim 2020 #102 mirsady dedi: Sen şu TOGG hani yerliydi tasarımı İtalyan diyenlerdensen boşuna yazmayayım. Genişletmek için tıkla... Ondan bahsetmiyorum hocam. Mesela şu ejderha simgeli benzin istasyonu markası varya,işte onun hisse değerinin sadece %4'ü Türklerin elinde.
mirsady dedi: Sen şu TOGG hani yerliydi tasarımı İtalyan diyenlerdensen boşuna yazmayayım. Genişletmek için tıkla... Ondan bahsetmiyorum hocam. Mesela şu ejderha simgeli benzin istasyonu markası varya,işte onun hisse değerinin sadece %4'ü Türklerin elinde.
mirsady Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 3.603 Makaleler 5 Çözümler 12 Yer Eskişehir 28 Ekim 2020 #103 Windows_Efe dedi: Ondan bahsetmiyorum hocam. Mesela şu ejderha simgeli benzin istasyonu markası varya,işte onun hisse değerinin sadece %4'ü Türklerin elinde. Genişletmek için tıkla... Bu mu?
Windows_Efe dedi: Ondan bahsetmiyorum hocam. Mesela şu ejderha simgeli benzin istasyonu markası varya,işte onun hisse değerinin sadece %4'ü Türklerin elinde. Genişletmek için tıkla... Bu mu?
Windows_Efe Picopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 277 Çözümler 1 28 Ekim 2020 #104 mirsady dedi: Eki Görüntüle 718272 Bu mu? Genişletmek için tıkla... Evet hatta tamamı satılmış .
F FurkanKutlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Aralık 2018 Mesajlar 3.567 Çözümler 11 28 Ekim 2020 #105 utkuversus dedi: Benim nick yalan oldu. Bir daha anlık dolar kuruna göre nick yapanı falakaya yatırsınlar. Geleceğe dönük nickler yapacağım. Dolar 20 Lira 23 Kuruş gibi. Genişletmek için tıkla... Ben bilgisayar aldığımda 1 dolar= @utkuversus ‘tu.
utkuversus dedi: Benim nick yalan oldu. Bir daha anlık dolar kuruna göre nick yapanı falakaya yatırsınlar. Geleceğe dönük nickler yapacağım. Dolar 20 Lira 23 Kuruş gibi. Genişletmek için tıkla... Ben bilgisayar aldığımda 1 dolar= @utkuversus ‘tu.
RinDoChi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 3.293 Makaleler 2 Çözümler 16 28 Ekim 2020 #106 MaAşInIzI DoLaRlA Mı AlıYoRsUnUz ? CeHaPe ZiHnİyEtİ BuNlAr İnAnMaYıN kANmAyIn ! (!) (Sevgili moderatör lütfen ceza verme çünkü yazmak 4dakika 50 saniyemi aldı biliyorum yanlış bişey yaptım.)
MaAşInIzI DoLaRlA Mı AlıYoRsUnUz ? CeHaPe ZiHnİyEtİ BuNlAr İnAnMaYıN kANmAyIn ! (!) (Sevgili moderatör lütfen ceza verme çünkü yazmak 4dakika 50 saniyemi aldı biliyorum yanlış bişey yaptım.)
curiousoftech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ekim 2019 Mesajlar 9.095 Çözümler 32 28 Ekim 2020 #107 Bizim ülkemizde bir şeyin kanatlanıp uçması için Redbull'a ihtiyacı yok! Bir kaç sene yaşasa yeterli.
Bizim ülkemizde bir şeyin kanatlanıp uçması için Redbull'a ihtiyacı yok! Bir kaç sene yaşasa yeterli.
FISTIK SARMA Decipat Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 988 Yer Pastane Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2020 #108 Dolar ROCKETMAN yazmış.
Oktay Usta Decipat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mart 2020 Mesajlar 1.650 Yer Kappppadokkya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ders çalışmak 28 Ekim 2020 #109 İbrahim Gürel dedi: Batmıyor mu? İmzandaki sistem hayalin oluyorsa bunun suçlusu dolar ve vergiler haberin olsun. Genişletmek için tıkla... Yo hiçte bile hayalimdeki sistem o değil. Sildim. İsterseniz eski haline getirebilirim ama insanlar beni zengin zannediyor ve laf atıyorlar.
İbrahim Gürel dedi: Batmıyor mu? İmzandaki sistem hayalin oluyorsa bunun suçlusu dolar ve vergiler haberin olsun. Genişletmek için tıkla... Yo hiçte bile hayalimdeki sistem o değil. Sildim. İsterseniz eski haline getirebilirim ama insanlar beni zengin zannediyor ve laf atıyorlar.
targetatlas Femtopat Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Diğer 30 Ekim 2020 #110 Buraya yorum yazarsak tutuklanmıyoruz değil mi kardeşim ?