Dolar uçtu!

Laptop alacaktım bekletiyordum güzel bir kampanya olur daha uyguna alabilirim diye de bu gidişle daha pahalıya mal olacak.

Bence hemen alın yoksa maalesef dolar iniş takımlarını kapatacak.

Böyle halka böylesi müstahak ama kurunun yanında yaş da yanıyor sözü var ya, işte o yaş biziz

Vallahi hocam ben mozanbik te olmasam yurt dışında olsam tek üzüleceğim kitle genç kitle. Diğer kalan kitle zaten sorunların ana kaynağına destek veren kitle. Müstahak yoksa bu halka.

Vallahi hocam ben mozanbik te olmasam yurt dışında olsam tek üzüleceğim kitle genç kitle. Diğer kalan kitle zaten sorunların ana kaynağına destek veren kitle. Müstahak yoksa bu halka.

Bence artık bir ayaklanma şart.

Bence artık bir ayaklanma şart.

Hocam ayaklanma değil de anayasa hakkımız olan protesto şart. Bir şeyden şikayetçe olduğunu açık açık göstermediğin sürece içinden sadece söversin o kadar. Fakat işte mozanbikte ki bizim halkımız protestoyu kötü bir şey sanıyor. Mozanbik te iktidara karşı protesto düzenleyenler f*** veya vatan***** ilan edliyor.

(Artık gülmekten başka bir tepki veremiyorum.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…