MehmetSLH Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 2.015 Makaleler 1 Çözümler 4 21 Haziran 2021 #71 Sürprizbozan Sürprizbozan Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Sürprizbozan Sürprizbozan Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
BayGörkem Hectopat Katılım 28 Mart 2021 Mesajlar 1.630 Çözümler 2 Yer İstanbul 21 Haziran 2021 #72 Ynka dedi: Vahiymi inecek ülkeye kardeşim. Genişletmek için tıkla... Kardeşim reisin bir bildiği vardır sana bana yargılamak düşmez adam daha yeni geldi bir dur hemen ümidi kesme(!)
Ynka dedi: Vahiymi inecek ülkeye kardeşim. Genişletmek için tıkla... Kardeşim reisin bir bildiği vardır sana bana yargılamak düşmez adam daha yeni geldi bir dur hemen ümidi kesme(!)
st_140523 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.065 Çözümler 52 21 Haziran 2021 #73 Ynka dedi: Vahiymi inecek ülkeye kardeşim. Genişletmek için tıkla... SütaşAyran dedi: Neden merak ettim Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ynka dedi: Vahiymi inecek ülkeye kardeşim. Genişletmek için tıkla... SütaşAyran dedi: Neden merak ettim Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ynka Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 2.523 Çözümler 19 21 Haziran 2021 #74 st_140523 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Kanka sana patatesi çok mu verdiler yoksa şakamı yapıyorsun.
st_140523 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Kanka sana patatesi çok mu verdiler yoksa şakamı yapıyorsun.
E Erenla Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 906 Makaleler 9 Çözümler 5 21 Haziran 2021 #75 Akıyor gene maaşallah.
adnan.mihci Decipat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 1.212 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2021 #76 246675 dedi: Hocam merak ettim 1 Allah kaç dolar yapıyor? Genişletmek için tıkla... Yapma cennetten banlanırsın.
246675 dedi: Hocam merak ettim 1 Allah kaç dolar yapıyor? Genişletmek için tıkla... Yapma cennetten banlanırsın.
st_140523 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.065 Çözümler 52 21 Haziran 2021 #77 Ynka dedi: Kanka sana patatesi çok mu verdiler yoksa şakamı yapıyorsun. Genişletmek için tıkla... Öhmm bunu anlamayanı da neyse çok açık konuşma(!)
Ynka dedi: Kanka sana patatesi çok mu verdiler yoksa şakamı yapıyorsun. Genişletmek için tıkla... Öhmm bunu anlamayanı da neyse çok açık konuşma(!)
Ynka Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 2.523 Çözümler 19 21 Haziran 2021 #78 Adam konuyu açıp ortalığı karıştırıp gitti.
Ali Keffal Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 1.316 Çözümler 12 21 Haziran 2021 #79 st_140523 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla...
st_140523 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla...
E Erenla Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 906 Makaleler 9 Çözümler 5 21 Haziran 2021 #80 Arkadaşlar kafayımı yediniz neden bu kadar takıyorsunuz doları maaş ile mi alıyoruz saçmalamayın.