Dolar ve Euro daha düşer mi?

Sizce düşmeye devam mı eder, yoksa tekrar yükselir mi?

Umarım böyle olur ama bence bununla birlikte faizi indirmeye devam edecekler. Bu verdiği TL mevduatları sözüyle çok oynak olmaması gerekir ama kesinlikle inandırıcı değil kurun oynak olmayacağı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu düşüş anlık ve cidden aşırı oynak. Anlık 15, sonra 12, sonra 13.. Bu döngünün böyle devam etmesi hiç iyi değil. Sabah tam açıldığı zaman kurlar belki 1 hafta sabit kalır ama sonrasını kimse bilemez. Şu anki durumdan kötü olabilir. 23-24, belki 30'ları görebilir. Faiz arttırımı ve merkez bankasından dolar bozdurmak geçici müdahaleler, yeniden yükselir. Yatırım tavsiyesi değildir.

TCMB açıldığında belli olacak. Benim şahsi fikrim, dolar ya 8'e kadar düşecek ya da 17,18 seviyelerine geri gelecek. Şu an piyasa kapalı olduğu için, bir şey söylenmesi zor ancak grafiklere bakarak anlanabiliyor. 100 günlük verilere bakınca sınırın 18 olduğu belliydi. Hızlı yükselen şey, hızlı batar(bkz: Nokia) 18'e kadar yükseldi ve artık son raddedeyken, Cumhurbaşkanı konuşması sonrası balon patladı. Ama sürekli azalıp artması ekonomi için hiç iyi değil.
Edit: Bir ay boyunca sabit bir şekilde böyle gitse bile "yapışkan fiyat" denen olay yüzünden fiyatlar yine aynı seviyede kala"bilir."

Sizce düşmeye devam mı eder, yoksa tekrar yükselir mi?

Bence düşüş devam edecek. Gizli faiz yükseltimi olabilir. Haftaya kadar ciddi düşüş bekliyorum ben, sabit de kalır gibi.

Teknik olarak bir miktar daha çekilmesi mümkün görünüyor.

Bence en fazla bi' 30 kuruş daha düşer, sonra geri yükselir. Kısa vadeli düşüş bunlar. Yüksek ihtimalle döviz sattılar. Yatırım tavsiyesi değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…