Dolar ve Euro düşer mi?

Dolar olmuş 7.91 bilgisayar alınmaz bu dönemde.

Bundan 5 sene falan sonra bu mesaja bakıp gülerim artık.
Soruna gelecek olursam, hayatta düşmez.

Ekonomik bir reform yapılmadığı sürece şu anki üretim arttırılmdığı sürece bir de döviz kuru o şahıs için önemli olunca düşer belki.

Düşmek bir yana yükselmesi olası. Dolar bu kafayla 8-9 Lirayı geçer. Ona göre, demedi demeyin. Haberiniz olsun.

Dolar'ın düşmesi gerçekten çok uzun vadeli bir süreç. Türkiye ithalata bağımlı bir ülke olduğu için dolar sürekli artıyor. Bunun kalıcı olarak engellenmesinin tek yolu ülkedeki üretimi arttırmak yani ithalata bağımlı olmamak. Bu da dediğim gibi çok uzun vadeli ve zor bir süreç maalesef.

Yükselirse ne olacak ha? Beni ilgilendirmez. Dolar'ın 2 olduğu zamanla günümüz arasında ne fark var?
Öyle demeyin hocam. ben Teknosa'dan en iyi dizüstü bilgisayarı 2010 yılında 1000 TL'ye aldığımı hatırlıyorum. Bugün günümüzde 7000-8000 TL. Ha onlarda kötüsü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Olumlu yaklaşmak belki çözüm olaiblir şu durumda düşmesi umudumuz.

Olumlu yaklaşmak belki çözüm olaiblir şu durumda düşmesi umudumuz.
2015 yılında 1 dolar = 2.90 tl iken 5 yıl geçti 8 lira oldu. Düşmesini bekliyoruz hocam bizde simit gören martı gibiyiz vay halimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…