MuratBurak Hectopat Katılım 9 Ağustos 2017 Mesajlar 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2018 #21 Yükseliceği kesin, zaten bir sürü konu açıldı yükselir mi diye ve cevap aynı. Cevabının bildiğiniz konuyu açmayın artık.
Yükseliceği kesin, zaten bir sürü konu açıldı yükselir mi diye ve cevap aynı. Cevabının bildiğiniz konuyu açmayın artık.
BnimDr22 Decapat Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 343 27 Ekim 2018 #22 MuratBurak dedi: Yükseliceği kesin, zaten bir sürü konu açıldı yükselir mi diye ve cevap aynı. Cevabının bildiğiniz konuyu açmayın artık. Genişletmek için tıkla... Zaman geçtikçe doların hareketine göre tahmin edilmesi daha kolay olur diye yeni konu açtım.
MuratBurak dedi: Yükseliceği kesin, zaten bir sürü konu açıldı yükselir mi diye ve cevap aynı. Cevabının bildiğiniz konuyu açmayın artık. Genişletmek için tıkla... Zaman geçtikçe doların hareketine göre tahmin edilmesi daha kolay olur diye yeni konu açtım.
MuratBurak Hectopat Katılım 9 Ağustos 2017 Mesajlar 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2018 #23 BnimDr22 dedi: Zaman geçtikçe doların hareketine göre tahmin edilmesi daha kolay olur diye yeni konu açtım. Genişletmek için tıkla... Biz ekonomistiz zaten. Tabi ki de yükselicek bunu tartışmaya gerek yok.
BnimDr22 dedi: Zaman geçtikçe doların hareketine göre tahmin edilmesi daha kolay olur diye yeni konu açtım. Genişletmek için tıkla... Biz ekonomistiz zaten. Tabi ki de yükselicek bunu tartışmaya gerek yok.
BnimDr22 Decapat Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 343 27 Ekim 2018 #24 MuratBurak dedi: Biz ekonomistiz zaten. Tabi ki de yükselicek bunu tartışmaya gerek yok. Genişletmek için tıkla... Yani. Bende her ne kadar yükselteceğini bilsemde sizlerin fikirlerinizi merak ediyorum açıkçası.
MuratBurak dedi: Biz ekonomistiz zaten. Tabi ki de yükselicek bunu tartışmaya gerek yok. Genişletmek için tıkla... Yani. Bende her ne kadar yükselteceğini bilsemde sizlerin fikirlerinizi merak ediyorum açıkçası.
MuratBurak Hectopat Katılım 9 Ağustos 2017 Mesajlar 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2018 #25 BnimDr22 dedi: Yani. Bende her ne kadar yükselteceğini bilsemde sizlerin fikirlerinizi merak ediyorum açıkçası. Genişletmek için tıkla... Yükselmiyecek ve ürettiğimiz mallarımızı bütün dünyaya satacağız (!) diyen birisini ciddiye mi alacaksın konunun birinde birisi yazdı diye?
BnimDr22 dedi: Yani. Bende her ne kadar yükselteceğini bilsemde sizlerin fikirlerinizi merak ediyorum açıkçası. Genişletmek için tıkla... Yükselmiyecek ve ürettiğimiz mallarımızı bütün dünyaya satacağız (!) diyen birisini ciddiye mi alacaksın konunun birinde birisi yazdı diye?
BnimDr22 Decapat Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 343 27 Ekim 2018 #26 MuratBurak dedi: Yükselmiyecek ve ürettiğimiz mallarımızı bütün dünyaya satacağız (!) diyen birisini ciddiye mi alacaksın konunun birinde birisi yazdı diye? Genişletmek için tıkla... Ciddiye alınacak şeyleri ciddiye alırım. [emoji3]
MuratBurak dedi: Yükselmiyecek ve ürettiğimiz mallarımızı bütün dünyaya satacağız (!) diyen birisini ciddiye mi alacaksın konunun birinde birisi yazdı diye? Genişletmek için tıkla... Ciddiye alınacak şeyleri ciddiye alırım. [emoji3]
2 231561 Gigapat Katılım 6 Ekim 2018 Mesajlar 5.223 Makaleler 1 Çözümler 348 27 Ekim 2018 #27 7.20 de bozdursan hayatı yaşardın dostumŞimdi bir şey demek doğru olmaz elindeyken bozdurmalısın bence.
7.20 de bozdursan hayatı yaşardın dostumŞimdi bir şey demek doğru olmaz elindeyken bozdurmalısın bence.
BnimDr22 Decapat Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 343 27 Ekim 2018 #28 231561 dedi: 7.20 de bozdursan hayatı yaşardın dostumŞimdi bir şey demek doğru olmaz elindeyken bozdurmalısın bence. Genişletmek için tıkla... 200 tl gibi bir zararım var. Zararın neresinden dönersen kardır diyorsun yani.
231561 dedi: 7.20 de bozdursan hayatı yaşardın dostumŞimdi bir şey demek doğru olmaz elindeyken bozdurmalısın bence. Genişletmek için tıkla... 200 tl gibi bir zararım var. Zararın neresinden dönersen kardır diyorsun yani.
2 231561 Gigapat Katılım 6 Ekim 2018 Mesajlar 5.223 Makaleler 1 Çözümler 348 27 Ekim 2018 #29 BnimDr22 dedi: 200 tl gibi bir zararım var. Zararın neresinden dönersen kardır diyorsun yani. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle.
BnimDr22 dedi: 200 tl gibi bir zararım var. Zararın neresinden dönersen kardır diyorsun yani. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle.
BnimDr22 Decapat Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 343 27 Ekim 2018 #30 231561 dedi: Aynen öyle. Genişletmek için tıkla... Peki teşekkür ederim dostum. [emoji1]