Dolar Yükselmeye Başladı

Makaleler
1
Yer
Masasında
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Pek beklenmedik bir şey değil ama dün 7,65'e kadar inen dolar an itabarıyla 7,70. Tahmin edebileceğiniz gibi yükselmeyi sürdürecektir, haberiniz olsun diye yazıyorum, tonlarca doları olanlar mutlu olmaya tekrardan başlayabilir, ama benim gibi insanlar için pek lanet olası bir durum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanki 1, 2 TL yükselmiş gibi propaganda yaptığınızı düşünüyorum. Dolar 5 yükselip 7 düşüyor. Bunun olması normal bir şey, dolar her zaman sabit kalan bir şey değildir. Dolar hala 7.65, 7.70 arasında istikrarını koruyor. Ayrıca 2 gün sonra zam yapılacak daha da düşecek.

Sanki 1, 2 TL yükselmiş gibi propaganda yaptığınızı düşünüyorum. Dolar 5 yükselip 7 düşüyor. Bunun olması normal bir şey, dolar her zaman sabit kalan bir şey değildir. Dolar hala 7.65, 7.70 arasında istikrarını koruyor. Ayrıca 2 gün sonra zam yapılacak daha da düşecek.
Propaganda mı? Nereye gittiniz hocam, alt üstü yükselmeye başladığını, başlayabileceğini söyledim.

Evet, dolar bize kısa süreli bir fake attı diyebiliriz.
Fake atmadı faiz baz artışı ile ilgili bir dedikodu sayesinde düştü.
Faiz yükseltildikten sonra bayağı bir daha düşecektir. Fakat piyasayla habire oynandığı için döviz yerinde durmuyor. Ne olacağı belli değil gerçekten.
Zannetmiyorum faizde 300 baz artış gelir maksimum o durumda da dolar hafif hafif artmaya devam edicektir. Devletin özel sektörü öldürmek gibi bir niyeti yoktur.

Sürekli 5 yükselip 7 düşen bir şey nasıl 7,70 olabiliyor?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı