Epic Games Dolara geçer mi?

Pickaroon

Hectopat
Hazır kupon varken Alan Wake 2'yi almak istiyorum ama bu aralar da kartta boşluk yok. Sizce bir sonraki indirime kadar yani 1 ay sonraki kış indirimine kadar dolara geçme ya da zam gibi bir şey olur mu?

Hazır kupon varken Alan Wake 2'yi almak istiyorum ama bu aralar da kartta boşluk yok. Sizce bir sonraki indirime kadar yani 1 ay sonraki kış indirimine kadar dolara geçme ya da zam gibi bir şey olur mu?

Bence zam olmaz dolarada geçmesi zor gibi.

Yakın zamanda geçeceğini sanmıyorum fakat ileriki zamanlarda Epic Games'inde geçeciğini düşünüyorum.

Bence olmaz. Adeta özentilik yapmış olurlar ben geçeceklerini zannetmem.

Bu kadar kısa sürede sanmıyorum ama ilerde çok yüksek ihtimalle geçer diye düşünüyorum.

Kesin bir şey söylenmez ama bana kalırsa Steam böyle bir hata yapmışken Epic bunu kullanmak ister yani dönmez.

Olmaz. Kış indirimleri zaten yakında başlayacak. En az 1, 1.5 ay önceden haber verirler geçmeden önce

Geçerler. Geçmeseler bile fiyatlar böyle olmaz key sitelerindeki fiyatlar gibi olur direkt dolar kurundan çevrilmiş fiyatlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…