Steam Dolara geçmesine 1 gün kaldı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eee Epic ne zaman kazığı atıyor. Bedava oyun vere vere kendine faydası kalmayacak yakında.

Yakındır, zaten Steam bu kararı tem başına almamıştır, oyun firmalarıyla görüşüp almıştır bence. En geç 1 ay sonra onlarda hop dolar.

Yakındır, zaten Steam bu kararı tem başına almamıştır, oyun firmalarıyla görüşüp almıştır bence. En geç 1 ay sonra onlarda hop dolar.
Epic'te Türkiye hesabı açıp Amerika'dan oyun almak olmadığı için hiçbir zaman geçmez dolara.

Yakındır, zaten Steam bu kararı tem başına almamıştır, oyun firmalarıyla görüşüp almıştır bence
"Arjantin ve Türkiye'de son yıllarda yaşanan yüksek kur oynaklığı, oyun geliştiricilerinin bu para birimleri cinsinden uygun fiyatları seçmesini ve sürekli güncel tutmasını güç bir hâle getirdi. Geliştirici buluşmalarımızda ve sohbetlerimizde bu geri bildirimle çok sık karşılaştı".

Epic'te Türkiye hesabı açıp Amerika'dan oyun almak olmadığı için hiçbir zaman geçmez dolara.

Öyle bir geçer ki Steam için bu çok büyük gelir kaybı idi ama Epic Games'de bir yere kadar ücretsiz oyun verip bir de zarara girebilir. Steam yaptıysa onlar hayli hayli yapar.

Öyle bir geçer ki Steam için bu çok büyük gelir kaybı idi ama Epic Games'de bir yere kadar ücretsiz oyun verip bir de zarara girebilir. Steam yaptıysa onlar hayli hayli yapar.
Anlattım sebebini, siz gerçekten kur oynaklı yüzünden geçtiğini mi sanıyorsunuz

Anlattım sebebini, siz gerçekten kur oynaklı yüzünden geçtiğini mi sanıyorsunuz

Hayır, yabancı ülkedeki insanların buradan ucuza oyun alabildikleri için olduğunu sanıyorum Epic Games'de bu durum olmasa da sonuçta zarar ediyorlar ve bir sürü bedava oyun veriyorlar Nereye kadar gidebilir bu? Tabii ki oyuncu kitlesi ona geçene kadar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır, yabancı ülkedeki insanların buradan ucuza oyun alabildikleri için olduğunu sanıyorum Epic Games'de bu durum olmasa da sonuçta zarar ediyorlar ve bir sürü bedava oyun veriyorlar nereye kadar gidebilir bu?
Bedava oyunu bütün dünyaya veriyorlar ve oradan ettikleri zararı bize dolardan satarak karşılayamazlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…