Steam Dolara geçmesine 10 saat kaldı

İstediğim hiçbir oyuna indirim gelmedi son zamanlarda alamadım hiçbirini. Bundan sonra offline hesaplarda krallar gibi istediğim oyunu oynarım umrumdada olmaz size de öneririm.

Başında da dediğim şimdi de diyorum Epic Games bir tanedir? Belki oyuncular ilk hor gördü ama o bırakamadı.

Hiç bir şey düşünmüyorum.

2014 öncesi de Steam kullanıyordum ve dolar ile oyun alıyorduk. O zamanlar da dolar 1.7 - 2.0 arasında dalgalanıyordu.

Yani yine eskiye dönüyoruz. Valve'ın Türk Lirasını tanımaya başlaması ne anlama geliyordu? Sadece alışveriş kolaylığı sağlıyordu. 2014 ve öncesinde bende ön ödemeli PayPal prepaid card vardı. Bu kartın içine TEB ATMlerinden nakit para yatırıp Steam üzerinden oyunlarımı alıyordum.

Valve, Türk Lirasını geçerli kıldıktan sonra alışverişlerimi banka/kredi kartım ile yapmaya başladım. Sadece alışveriş kolaylığı sağlıyordu.

Bundan sonra Steam üzerinden oyun almak isteyenlerin, hafta içi 09:00 - 17:00 saatleri arasında oyun alması daha iyi olacaktır, çünkü bankaların mesai saatleri içinde dolar kuru, mesai saatleri dışında uygulayacakları kurdan daha uygun olacaktır.

Steam'de Türk Lirasının geçerli sayıldığı bu 9 yıl boyunca, Steam'den oyun almakta zorlananlar, Valve Türkiye'ye dolar ile satış yapmaya başladıktan sonra da oyun almakta zorlanacaktır.

Değişen fazla bir şey olmayacak. Alan almaya, alamayan da almamaya devam edecek.

Sepet yapmıştım yarın alacaktım

Önceden GTA 5'i 85 TL'ye Forza Horizon 4 üde 65 TL'ye aldım bu iki oyun bana yeter geçse de bana etki etmez yani.

Steami bıraktım oyun almam daha diyen arkadaşlar her zaman olduğu gibi oyun almaya devam edecek. Bakmayın böyle konuştuklarına. Her zaman böyledir bu insanlar, bir aya herkes normal gündemine döner.

Oyun almaya gücü yetmeyen arkadaşlar itemsatis gibi sitelerden offline hesap alabilirler veya direkt korsan indirebilirler. Bana kalırsa offline hesap alın genelde oyunlar 30-100 TL arası değişiyor. En azından orijinal oynamış olursunuz virüs konusunda şüpheniz kalmaz.

FitGirl iş görür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…