victr Hectopat Katılım 28 Eylül 2021 Mesajlar 62 31 Aralık 2021 #11 Rolesional dedi: Komik olmadığını biliyorum. Canım sıkıldı atıverdim. Genişletmek için tıkla...
XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 31 Aralık 2021 #12 Rolesional dedi: Komik olmadığını biliyorum. Canım sıkıldı atıverdim. Genişletmek için tıkla... Sevgili hocam sorun sizde değil insanlarda gülecek hal bırakmadılar haliyle bu konuları görünce insanların daha fazla morali bozuluyor.
Rolesional dedi: Komik olmadığını biliyorum. Canım sıkıldı atıverdim. Genişletmek için tıkla... Sevgili hocam sorun sizde değil insanlarda gülecek hal bırakmadılar haliyle bu konuları görünce insanların daha fazla morali bozuluyor.
A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.605 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 31 Aralık 2021 #13 Aslında gerçekten komik bir konu zira konu açılalı dolar 4 kuruş artmış.
Rolesional Hectopat Katılım 5 Temmuz 2021 Mesajlar 1.687 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2021 #14 acv dedi: Aslında gerçekten komik bir konu zira konu açılalı dolar 4 kuruş artmış. Genişletmek için tıkla... Ben üzülmek.
acv dedi: Aslında gerçekten komik bir konu zira konu açılalı dolar 4 kuruş artmış. Genişletmek için tıkla... Ben üzülmek.
PanzerTR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 8.357 Makaleler 20 Çözümler 221 31 Aralık 2021 #15 XEfe.Bey dedi: Sevgili hocam sorun sizde değil insanlarda gülecek hal bırakmadılar haliyle bu konuları görünce insanların daha fazla morali bozuluyor. Genişletmek için tıkla... Gülecek hal ile alakası yok. Öğeyi denetle şakaları kalmadı artık. Düzgün mizah yaparsan her şekilde güleriz.
XEfe.Bey dedi: Sevgili hocam sorun sizde değil insanlarda gülecek hal bırakmadılar haliyle bu konuları görünce insanların daha fazla morali bozuluyor. Genişletmek için tıkla... Gülecek hal ile alakası yok. Öğeyi denetle şakaları kalmadı artık. Düzgün mizah yaparsan her şekilde güleriz.
SyndeX Femtopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2021 #16 PanzerTR dedi: Gülecek hal ile alakası yok. Öğeyi denetle şakaları kalmadı artık. Düzgün mizah yaparsan her şekilde güleriz. Genişletmek için tıkla... Evet dead memeler sıkıyor artık.
PanzerTR dedi: Gülecek hal ile alakası yok. Öğeyi denetle şakaları kalmadı artık. Düzgün mizah yaparsan her şekilde güleriz. Genişletmek için tıkla... Evet dead memeler sıkıyor artık.
XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 31 Aralık 2021 #17 PanzerTR dedi: Gülecek hal ile alakası yok. Öğeyi denetle şakaları kalmadı artık. Düzgün mizah yaparsan her şekilde güleriz. Genişletmek için tıkla... Haklısın abi.
PanzerTR dedi: Gülecek hal ile alakası yok. Öğeyi denetle şakaları kalmadı artık. Düzgün mizah yaparsan her şekilde güleriz. Genişletmek için tıkla... Haklısın abi.
B 52 Stratofortress Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2016 Mesajlar 9.312 Makaleler 1 Çözümler 76 Yer Ankara 31 Aralık 2021 #18 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.538 Makaleler 4 Çözümler 78 Yer Rusya 31 Aralık 2021 #19 Gülmeyi unuttum.