Mustafa K2 Megapat Katılım 9 Ocak 2016 Mesajlar 394 Makaleler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2018 #31 Weird flex dedi: 5 sene öncesinde Dolar ile TL eşitlenir mi diyorduk. Şimdi Dolar 2.90'a düştü diye kurban keseceğiz. Genişletmek için tıkla... Gelecekten geliyorum, 2.93'e düşse bırak kurban kesmeyi evi arabayı satıp hayır kurumlarına bağışlarsın. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ağustos 2018
Weird flex dedi: 5 sene öncesinde Dolar ile TL eşitlenir mi diyorduk. Şimdi Dolar 2.90'a düştü diye kurban keseceğiz. Genişletmek için tıkla... Gelecekten geliyorum, 2.93'e düşse bırak kurban kesmeyi evi arabayı satıp hayır kurumlarına bağışlarsın.
Sertaç Ƨarı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2017 Mesajlar 1.441 Makaleler 3 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2018 #32 Cidden ne oluyor dedim kendi kendime. Teşekkürler hortlatma için saçma sapan işler... Daha dün konu saptı diye kapatıldı. Tartışma yeri mi arıyorsunuz?
Cidden ne oluyor dedim kendi kendime. Teşekkürler hortlatma için saçma sapan işler... Daha dün konu saptı diye kapatıldı. Tartışma yeri mi arıyorsunuz?