ProfTech Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Eylül 2014 Mesajlar 5.635 Makaleler 9 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2018 #21 Neşeli Enginar dedi: Euro'ya laf etmeyin be ya. Simdi herseyi satip Türkiye'ye gelsem rahat 3-4 Milyon Liralik adamim Genişletmek için tıkla... Abi bir konu açsan anlatsan nasıl gidilir çalışılır oralar da?
Neşeli Enginar dedi: Euro'ya laf etmeyin be ya. Simdi herseyi satip Türkiye'ye gelsem rahat 3-4 Milyon Liralik adamim Genişletmek için tıkla... Abi bir konu açsan anlatsan nasıl gidilir çalışılır oralar da?
serverxp Megapat Katılım 4 Aralık 2015 Mesajlar 123 9 Mayıs 2018 #22 Bir güncelleme mi atsak, konu hızından daha çabuk yükseliyor. 1 ABD Doları = 4,35485065 Türk Lirası Son düzenleyen: Moderatör: 9 Mayıs 2018
Neşeli Enginar Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 3.483 Makaleler 23 Çözümler 6 9 Mayıs 2018 #23 ProfTech dedi: Abi bir konu açsan anlatsan nasıl gidilir çalışılır oralar da? Genişletmek için tıkla... Merak ettiginiz seyler icin etiketlerseniz bilgim dahilinde cevaplamaya calisirim
ProfTech dedi: Abi bir konu açsan anlatsan nasıl gidilir çalışılır oralar da? Genişletmek için tıkla... Merak ettiginiz seyler icin etiketlerseniz bilgim dahilinde cevaplamaya calisirim
Tangır Tungur Megapat Katılım 22 Nisan 2015 Mesajlar 767 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Matbaa 9 Mayıs 2018 #24 Dün RTE'nin konuşmasını dinledim. "Paramız dan 6 sıfır atarak paramızı itibarlı hale getirdik"dedi. Eskiden dolar 10 TL miydi?
Dün RTE'nin konuşmasını dinledim. "Paramız dan 6 sıfır atarak paramızı itibarlı hale getirdik"dedi. Eskiden dolar 10 TL miydi?
C CLM Project Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ağustos 2015 Mesajlar 1.123 Çözümler 2 9 Mayıs 2018 #25 TCMB Radyo'da bu hafta Top 20 listesinde ilk sırada yine dolar var. Bence banknotlar değişmeli artık. Umarım o çomarlar bazı gerçeklerin farkına varırlar.
TCMB Radyo'da bu hafta Top 20 listesinde ilk sırada yine dolar var. Bence banknotlar değişmeli artık. Umarım o çomarlar bazı gerçeklerin farkına varırlar.
M MTSDiscordia Hectopat Katılım 6 Ağustos 2015 Mesajlar 232 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2018 #26 Msi notebook alcaktım ben kenara para koydukca dolar artıyor
serverxp Megapat Katılım 4 Aralık 2015 Mesajlar 123 9 Mayıs 2018 #27 MTSDiscordia dedi: Msi notebook alcaktım ben kenara para koydukca dolar artıyor Genişletmek için tıkla... Parayı ne kadar zamandır biriktiriyorsunuz? Bence seçime kadar dolar olarak biriktirmeye devam edin seçim zamanı bozdurursunuz. Seçimden sonra biraz düşer sonra artmaya devam eder.
MTSDiscordia dedi: Msi notebook alcaktım ben kenara para koydukca dolar artıyor Genişletmek için tıkla... Parayı ne kadar zamandır biriktiriyorsunuz? Bence seçime kadar dolar olarak biriktirmeye devam edin seçim zamanı bozdurursunuz. Seçimden sonra biraz düşer sonra artmaya devam eder.
aroundtheoutside Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Nisan 2015 Mesajlar 6.347 Makaleler 26 Çözümler 27 Yer İstanbul 9 Mayıs 2018 #28 Ülkenin ekonomisi böyle durumdayken tüm kanallarda sürekli "Çorumda Ağlayan Kız" var. Sokaktan geçenlere sorsan hala 3.8 der yarısı.
Ülkenin ekonomisi böyle durumdayken tüm kanallarda sürekli "Çorumda Ağlayan Kız" var. Sokaktan geçenlere sorsan hala 3.8 der yarısı.
Hüseyin42 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2015 Mesajlar 6.945 Makaleler 17 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2020 #29 Keşke şu günlere geri dönebilsek. Beterin beteri varmış. 7 TL oldu.
Tortue Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 6.140 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer İstanbul 22 Nisan 2020 #30 Hüseyin42 dedi: Keşke şu günlere geri dönebilsek. Beterin beteri varmış. 7 TL oldu. Genişletmek için tıkla... Aynen. Keşke 4.32 ₺ olsa dolar.
Hüseyin42 dedi: Keşke şu günlere geri dönebilsek. Beterin beteri varmış. 7 TL oldu. Genişletmek için tıkla... Aynen. Keşke 4.32 ₺ olsa dolar.