Doların artışı

Başlangıçta klavye ve mouse gibi ekipmanların en ucuzunu almanı öneririm. Ben öyle yapmıştım. Yaklaşık iki yıl önce dolar 5.4 iken bilgisayar topladım ve elimde sadece toplanmış bir kasa ve monitör vardı. Klavye ya da mouse gibi ekipmanları daha sonra alırım diyerekten hiç önemsememiştim. İlk başlarda 30 liralık eskiden kalma bir klavyemi falan kullanıyordum. Tüm ekipmanlarımı sonradan teker teker tamamladım. Düşüncem şu ki; klavye mouse gibi ekipmanları kolayca upgrade edebilirsin ama işlemci veya ekran kartını kolay kolay upgrade edemezsin. İlk başlarda ekipmanlardan kısıp işlemci veya ekran kartının bir üst modelini alabilirsin. Ayrıca bahsettiğin bütçe biriktirilen bir paraysa, git dolar al, dolar biriktir.

Daha geciktirme alabiliyorsan hemen al.

6799 TL'ye TeknoPanda adlı sistemi alacaktım, şimdiki fiyatını ve bileşenlerini görünce hayal kırıklığına uğradım.

Şu anda 10700K sistem toplamak istiyorum. Ekran kartını sonra alacağım, biraz dahili grafik birini ile idare edeceğim.

O sırada damat bey :

Dosya Ekleri

• 123007932_3257806967664933_2312856522226569093_n.jpg
    9,5 KB · Görüntüleme: 38
Allah razı olsun. Hiç öyle bir şey aklımdan geçmedi. Böyle yapacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…