Doların düşmesi biraz daha beklenmeli mi ?

İlkay Ş.

Hectopat
Daha fazla  
Dolar seçimden önceki son gün 2.65 seviyelerinde iniş çıkışlarda. Sistem toplamak için pek makul bir zaman değil gibi bundan 5-6 ay evvel 2000 Tl civarındaki ürünler şuan 2200-2300 arasında geziyor. Kayınbiraderime karne hediyesi olarak bir masaüstü almayı düşünüyorum. Parçaları Ankara Vatanbilgisayar'dan alıp kendim montajını yapacağım. Sizce dolarda biraz daha düşme gerçekleşir mi? Yoksa aynı seviyelerde iniş çıkışlar mı izleriz. Ekteki resimde kafamda almayı düşündüğüm parçalar mevcut zamana göre eski parçalar ama üstüne dvi girişli bir monitör eklediğimde 2500 seviyelerini aşıyor ne yapsam karar veremedim. Sizce nasıl bir yol izlenmeli ?

Son düzenleyen: Moderatör:
VGA çıkışlı monitör alıp, 10 liralık bir VGA-DVI dönüştürücü ile işi halledebilirsiniz.
DVI şart değil ama en sağlıklısı HDMI. Zaten DVI pek yok monitörlerde.

VGA çıkışlı monitör alıp, 10 liralık bir VGA-DVI dönüştürücü ile işi halledebilirsiniz.
DVI şart değil ama en sağlıklısı HDMI. Zaten DVI pek yok monitörlerde.

Bu şekilde sağlıklı bir görüntü elde edilmiyor, bunun yanında ekrandaki dalgalar gerçekten sinir bozucu bir hal alıyor. Bence bu günü kurtarmaya yönelik bir seçim

En azından okullar kapandıktan 1 hafta sonra almayı deneyebilirsiniz bilgisayarı.

Bu şekilde sağlıklı bir görüntü elde edilmiyor, bunun yanında ekrandaki dalgalar gerçekten sinir bozucu bir hal alıyor. Bence bu günü kurtarmaya yönelik bir seçim
Gigabyte HD 7770 ve Casper 19" gariban monitör arasında kullandım. Pekte problem olmadı, bilgisayar açılırken F12 tuşlarının gözüktüğü yerde dalgalanma oluyordu. Yani ben böyle dandik bileşenlerde kullandıysam sıkıntı olmaz gibi, ama en iyisi tabii ki direk bağlamak.

Fiyat açısında teknoloji mağazaları karne indirimi falan yapıyordur, tanıdık akraba varsa karneyi ödünç alın prosedür olarak isteyebilirler indirimden faydalanmak için

Bunu halletmeye çalışıcağım

Doların düşüp düşmeyeceği konusunda pek fikrim yok ama zamanınız varsa beklemenizde fayda var tabii. ASUS VS228NE monitörüne bir bakın derim. 360 TL civarına kadar düşebiliyor bazı sitelerde bir de indirim yakalarsanız ne ala tabii ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…