Doların düşüşü bilgisayar parçalarına ne zaman yansır?

Sedat Peeker

Hectopat
Daha fazla  
Belli bir bütçem yok. Ailemi zora sokmak istemiyorum. CS:GO Valorant gibi oyunlarda FPS alsın yeter. 5 6 bin TL'ye monitör dahil sistem toplayacağız, dolar düştü ama henüz ürünlere yansımadı. Yansırsa ne zaman yansır?

Yansıyacağını sanmıyorum çünkü ülkede fırsatçı çok. 10 TL'ye aldığını 5 TL'ye satmaz, sözde Müslüman ülkeyiz ya.

Ben şahsen pek yansıyacağını düşünmüyorum. Dolar düşüşlerinin piyasaya yansıması en az 6 ayı buluyor. 6 aya kadar da dolar bu fiyatta kalmayacağına göre?

Yansıyacağını sanmıyorum çünkü ülkede fırsatçı çok. 10 TL'ye aldığını 5 TL'ye satmaz, sözde Müslüman ülkeyiz ya.

Ateistler bile bu kadar fırsatçı değil doğru senin dediğin dolar 5 liraya bile düşse 5000 TL'lik sistem 5000 tl olur.

Hocam benim tahminim Dolar diye bir şey ortada kalmayınca olacaktır. O zaman Dolar'ın inmesi gibi bir durum da olmaz. Beyin bedava. Kısaca hiç!

Doğru söze ne denir. Fiyatlar artarken "giderlerimiz arttı" denilerek yansıtılır, geri düşüşler yansımaz. Ama satıcıyı da çok suçlayamıyorum önünü göremiyor ki kimse, şimdi adam fiyatları güncelleyip düşükten satmaya başlasa 10 gün sonra yeni bir kriz olmayacağının garantisini kim verebilir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…