D Dizzy Hectopat Katılım 15 Mart 2014 Mesajlar 336 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2015 #1 Beyler 21 Martta sistem toplayacaktım fakat bu Dolar çıktıkça çıkmaya başladı. Sizce 21 Martta Dolar ne kadar olur? Artar mı, azalır mı?
Beyler 21 Martta sistem toplayacaktım fakat bu Dolar çıktıkça çıkmaya başladı. Sizce 21 Martta Dolar ne kadar olur? Artar mı, azalır mı?
siberatör Megapat Katılım 20 Şubat 2015 Mesajlar 412 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2015 #2 3Tl ye kadar çıkar bu dolar. Toplayacaksan bekleme topla.
D Dizzy Hectopat Katılım 15 Mart 2014 Mesajlar 336 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2015 #3 siberatör dedi: 3Tl ye kadar çıkar bu dolar. Toplayacaksan bekleme topla. Genişletmek için tıkla... Ailem bir süre verdi, onları zora sokmak istemem. Şimdi diretirsem ayıp olur. Sizce gerçekten artar mı?
siberatör dedi: 3Tl ye kadar çıkar bu dolar. Toplayacaksan bekleme topla. Genişletmek için tıkla... Ailem bir süre verdi, onları zora sokmak istemem. Şimdi diretirsem ayıp olur. Sizce gerçekten artar mı?
siberatör Megapat Katılım 20 Şubat 2015 Mesajlar 412 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2015 #4 Kesinlikle artar diyemem ama artma olasılığı yüksek. www.bbc.co.uk: Dolar Türk Lirası karşısında yükselmeye devam edecek mi? - BBC Türkçe
Kesinlikle artar diyemem ama artma olasılığı yüksek. www.bbc.co.uk: Dolar Türk Lirası karşısında yükselmeye devam edecek mi? - BBC Türkçe
D Dizzy Hectopat Katılım 15 Mart 2014 Mesajlar 336 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2015 #5 siberatör dedi: Kesinlikle artar diyemem ama artma olasılığı yüksek. www.bbc.co.uk: Dolar Türk Lirası karşısında yükselmeye devam edecek mi? - BBC Türkçe Genişletmek için tıkla... Peki Dolar'ın 1 kuruş artması nasıl sisteme 50 TL gibi fark oluşturuyor?
siberatör dedi: Kesinlikle artar diyemem ama artma olasılığı yüksek. www.bbc.co.uk: Dolar Türk Lirası karşısında yükselmeye devam edecek mi? - BBC Türkçe Genişletmek için tıkla... Peki Dolar'ın 1 kuruş artması nasıl sisteme 50 TL gibi fark oluşturuyor?
siberatör Megapat Katılım 20 Şubat 2015 Mesajlar 412 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2015 #6 Bütçeniz yüksekse 100tl de fark oluşturabilir.
D Dizzy Hectopat Katılım 15 Mart 2014 Mesajlar 336 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2015 #7 siberatör dedi: Bütçeniz yüksekse 100tl de fark oluşturabilir. Genişletmek için tıkla... Bunu derken Dolar arttı.
siberatör dedi: Bütçeniz yüksekse 100tl de fark oluşturabilir. Genişletmek için tıkla... Bunu derken Dolar arttı.
M MEFTUN01 Hectopat Katılım 17 Nisan 2014 Mesajlar 268 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2015 #8 Gtx 970 geçen hafta 1130 lirayken şimdi 1260 lira.
Sasha UKR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2014 Mesajlar 1.298 Makaleler 6 Yer Azerbaycan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Universite öğrencisi, ekonomi 6 Mart 2015 #9 Kolay-kolay düşmez. Bize de ancak sistemlerimizin fiyatının kalkmasını izlemek kalıyor. Recep B.dan alıntı :
Kolay-kolay düşmez. Bize de ancak sistemlerimizin fiyatının kalkmasını izlemek kalıyor. Recep B.dan alıntı :
Mehmet_M Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Temmuz 2014 Mesajlar 1.712 Makaleler 2 Yer Paramaribo / Surinam Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2015 #10 Cumhurbaşkanı son konuşmasından sonra inmiş. Yaptığı açıklama: ""Faiz lobisi veya dolara aşırı derecede yatırım yapanlar yaya kalabilirler."
Cumhurbaşkanı son konuşmasından sonra inmiş. Yaptığı açıklama: ""Faiz lobisi veya dolara aşırı derecede yatırım yapanlar yaya kalabilirler."