The Man From E.A.R.T.H. Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2016 Mesajlar 11.183 Makaleler 8 Çözümler 36 Yer Dünya 5 Mayıs 2020 #11 Dünya genelinde ekonomik kriz ve pandemi varken kimse düşmesini beklemezdi herhalde.
T The Batman Decipat Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 959 Çözümler 1 Yer Gotham 5 Mayıs 2020 #12 Üretim yok tüketim çok.
Tortue Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 6.140 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer İstanbul 5 Mayıs 2020 #13 "O kadar maske yolladık, düşer merak etmeyin. (!)"
MoonWalker Kilopat Katılım 31 Ağustos 2017 Mesajlar 917 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2020 #14 Mayıs oldu kanka
dogant Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 6.846 Makaleler 33 Çözümler 44 Yer Kadıköy Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2020 #15 Otomobil ve savunma sanayiden gelen para cep telefonlarına bile yetmiyor. Basın özgürlüğü yok. Hukuk devleti yok. Can ve mal güvenliği yok. Herkes terörist ilan edilebilir. Bu şartlarda dünyanın en ucuz iş gücü olan ülkelerinden olmamamıza rağmen yabancı yatırımcı gelmiyor.
Otomobil ve savunma sanayiden gelen para cep telefonlarına bile yetmiyor. Basın özgürlüğü yok. Hukuk devleti yok. Can ve mal güvenliği yok. Herkes terörist ilan edilebilir. Bu şartlarda dünyanın en ucuz iş gücü olan ülkelerinden olmamamıza rağmen yabancı yatırımcı gelmiyor.
3 301230 Decipat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 4.192 Çözümler 7 Yer ??? 5 Mayıs 2020 #16 Ülkeye format vakti geldi, atmaya cesaretli biri var mı?
Patrixcs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2018 Mesajlar 8.753 Makaleler 5 Çözümler 12 Yer Marsilya 5 Mayıs 2020 #17 Silinen üye dedi: Ülkeye format vakti geldi, atmaya cesaretli biri var mı? Genişletmek için tıkla... Fırsat verseler ben atarım bile.
Silinen üye dedi: Ülkeye format vakti geldi, atmaya cesaretli biri var mı? Genişletmek için tıkla... Fırsat verseler ben atarım bile.
onrcmr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 1.119 Çözümler 6 5 Mayıs 2020 #18 Artık tüketim de mümkün olamayacak bu gidişle, ithalatçılar yeni mal getiremez oldu hepsi elindeki malı satıyor ama stok yok.
Artık tüketim de mümkün olamayacak bu gidişle, ithalatçılar yeni mal getiremez oldu hepsi elindeki malı satıyor ama stok yok.
Tortue Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 6.140 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer İstanbul 5 Mayıs 2020 #19 Silinen üye dedi: Ülkeye format vakti geldi, atmaya cesaretli biri var mı? Genişletmek için tıkla... Yok, sonra kim vurdu oluyor. Bakanlık açıklama yapıyor: "Kişinin psikolojik sorunları var, daha öncesinde de bu tür girişimlerde bulunmuştur." Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Silinen üye dedi: Ülkeye format vakti geldi, atmaya cesaretli biri var mı? Genişletmek için tıkla... Yok, sonra kim vurdu oluyor. Bakanlık açıklama yapıyor: "Kişinin psikolojik sorunları var, daha öncesinde de bu tür girişimlerde bulunmuştur." Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
2 299884 Kilopat Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 1.344 Makaleler 1 Çözümler 2 5 Mayıs 2020 #20 Tek bir şey söylemek istiyorum: Bu olaydan sağ çıkarsam eğer, hızlıca büyüyüp, İngilizce öğrenip buraları terk edeceğim..
Tek bir şey söylemek istiyorum: Bu olaydan sağ çıkarsam eğer, hızlıca büyüyüp, İngilizce öğrenip buraları terk edeceğim..