Doların Sistem Toplamaya Etkisi

2.60 seviyesine düşmesi şuan benim gözümde imkansız hocam, toplayacaksanız bi kaç hafta içinde 1.70 seviyesine düşeceğini düşünüyorum, 78 olur 77 olur. 1-2 kuruş düşüş yaşandığında bile alın bence.

Sistemi şu şekilde düşünür müsün kardeşim? Monitör olarak da bunu düşünebilirsin: Dell E2214H 21.5" 5ms (Analog+DVI) Full HD Led Monitör Fiyatı
Önerin için çok sağol. Sistemi vatandan toplayacağım.

1 ay içinde okul açılacak. Benim okul açılmadan toplamam gerek. Yani en geç 1 ay bekleyebilirim.

Erken seçim vs. yüzünden daha dolar yükselmeye devam edecektir. Ülkede ki bir çok sorun var düşmesi şuan zor ileride ne olur bilmem ama şuan sistem almak pek mantıklı bir fikir değil. Seçimler olduktan her şey belli olduktan sonra alınması daha iyi olur. Ama karar alan kişinin isterse alır, o onun bileceği iş kendi fikrimce bekle derim sana. Piyasalar bugün hareketli geçti. Borsada ki ani düşüş Türk Lira'sının değer kaybetmesine neden oldu. Yani şu zaman bence sistem toplamak biraz pahalıya mal olacak.

En fazla 1 ay bekleyebilirim. Maalesef.

Beyler 1.5 yıldır dolar alım satımla ilgileniyorum ve konuyu görünce yazmadan edemedim.Evet dolardaki dalgalanmalar toplama sistemlere büyük etki ediyor. Dolar şu an tarihin zirvesinde ve ülkemizde her alan da sorunlar mevcut ve bu sorunlar zaten hassas olan türk ekonomisini alt üst ediyor.Koalisyon görüşmeleride fos çıktı en az 3-4 ay daha hükümet kurulamaz deniyor.Benim size tavsiyem sistemi şu an toplamanız tabi ben bunu sabırsz biri olduğum için söylüyorum.Eğer 6-8 ay daha beklerseniz doların büyük ihtimalle tekrar 2,75 civarına ineceğini söyleyebilirim.Ama şu an için değil inmekten bağsetmek sabit kalıcak demek yalan olur.

1 ay içerisinde düştüğü zamanı kolluycam. Umarım düşer.

Sinerjiden toplanan sistemlerde gözle görülür fark oluyor. Vatandan i3 4170 -GTX970 alırken, sinerjiden aynı paraya i5 4460-GTX970 alabiliyorsunuz.

Doların 3 ve 3.5 üzeri olacağı yorumlarını hayali olarak buluyorum. Eğer dolar o seviyelere çıkarsa ülkemizin alım gücü düşecektir. Bunu ne ABD,ne Türkiye ister. Uzun vade de 2,75 altına düşeceğini düşünüyorum. Ama ülkemizde bu zihniyette bir iktidar partisi olduğu sürece kesin birşey kimse söylemez herhalde.

Saat 2 gibi 2.775 kurundan Sinerji'den sipariş verdim. Akşam bir baktım 2.82 olmuş. Bu saaten sonra inmez sanmam.

Peki sistem hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaşlar? Oyun ve web programlama için kullanılacak.

Dolar rekor kırdı arkadaşlar. 3846 oldu şuan toplam sepet. Şuan alamıyorum da. Canı sıkılıyor insanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…