Gokhankrll
Megapat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar. Turkcell superonline evde internet kullanıcısıyım ve modemim Huawei TD-W9970. VDSL olarak kullandığım internetin indirme hızı 2.2 - 2.4 arası alabileceğim hızı almaktayım. Ancak internet dolaşımı çok aşırı yavaş. Aynı zamanda da çok fazla ping oluyor. Ama dediğim gibi indirme hızı da normal derecede. Modeme çok sayıda cihaz bağlanıyor(7-8 civarı). Nedeninin bu olduğunu düşünüyorum ama tam olarak bilmiyorum.
Hal böyle olunca çözüm yolu aramaya koyuldum. Modemi değiştirirsem bu sorunu çözebilir miyim ya da sağlayıcıyı mı değiştirmeliyim diye düşünüyorum. Bilgi sahibi olmadığım bir alan olduğu için karar veremedim. Daha farklı çözüm önerisi olan varsa yardımcı olursanız sevinirim.
Eğer modem ile çözülebilirse hangi modemi önerirsiniz yada aşağıdaki linkteki modem nasıldır. Bildirirseniz sevinirim.
Asus DSL-N16 300Mbps EWAN, VPN, Ebeveyn Kontrolü Fiyatı
Hal böyle olunca çözüm yolu aramaya koyuldum. Modemi değiştirirsem bu sorunu çözebilir miyim ya da sağlayıcıyı mı değiştirmeliyim diye düşünüyorum. Bilgi sahibi olmadığım bir alan olduğu için karar veremedim. Daha farklı çözüm önerisi olan varsa yardımcı olursanız sevinirim.
Eğer modem ile çözülebilirse hangi modemi önerirsiniz yada aşağıdaki linkteki modem nasıldır. Bildirirseniz sevinirim.
Asus DSL-N16 300Mbps EWAN, VPN, Ebeveyn Kontrolü Fiyatı