Dolby Acces alınmalı mı?

• Konuyu başlatan Daxos
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 733
Eğer kulaklık yeteri kadar iyi bir ses sürücüsüne sahipse Dolby gereksiz kalıyor, eğer kulaklık çok kaliteli değilse Dolby kurtarmıyor. Eğer ortalama bir kulaklığınız varsa ancak o zaman gerçekten iş görür. Onun dışında eğer zamlanmadıysa 50TL gibi bir fiyatı vardı ve satın aldıktan sonra Windows ayarlarından kolayca açıp kapatabiliyorsunuz Dolby'i. O yüzden satın alıp denemekten zarar gelmez.

Eğer kulaklık yeteri kadar iyi bir ses sürücüsüne sahipse Dolby gereksiz kalıyor, eğer kulaklık çok kaliteli değilse Dolby kurtarmıyor. Eğer ortalama bir kulaklığınız varsa ancak o zaman gerçekten iş görür. Onun dışında eğer zamlanmadıysa 50TL gibi bir fiyatı vardı ve satın aldıktan sonra Windows ayarlarından kolayca açıp kapatabiliyorsunuz Dolby'i. O yüzden satın alıp denemekten zarar gelmez.
Kulaklığım çok iyi diye biliyorum, zaten forumda çok öneriliyordu bende indirimde yakalayıp almıştım HS 80'i. Denemekten zarar gelmez diyorsanız 40 tl civarı bir fiyatı var zaten alıp deneyeceğim.

Bende HS80 almayı düşünüyorum memnun musunuz?
Memnunum, mikrofonu ve ses kalitesi çok iyi.

Kulaklığım çok iyi diye biliyorum, zaten forumda çok öneriliyordu bende indirimde yakalayıp almıştım HS 80'i. Denemekten zarar gelmez diyorsanız 40 tl civarı bir fiyatı var zaten alıp deneyeceğim.
Deneyin hocam. Dediğim gibi kolayca açılıp kapatılabilen bir şey zaten. Bu arada satın aldıktan sonra uygulamada ayar yapmayı unutmayın. Şahsen oyun modunu sevmediğim için oyun ve filmlerde film modu, müziklerde müzik modu kullanmayı seviyorum ben.

Memnunum, mikrofonu ve ses kalitesi çok iyi.
Yarın alacağım inş. Müzik dinliyorum genelde basları vs. nasıl? EQ ayarı yaptınız mı gerekiyor mu

Yarın alacağım inş. Müzik dinliyorum genelde basları vs. nasıl? EQ ayarı yaptınız mı gerekiyor mu
EQ ayarı yapmanız lazım, Bass ve tizleri güzel şekilde uygulamasından ayarlayabiliyorsunuz. Ben şöyle bir ayarda kullanıyorum.
1698270070380.png
Ayrı olarak ben beyazını öneririm çok şık duruyor.

Beyazını alacağım zaten mikrofonu çok önemli ve rahatmış. Tam benlik ama eq ayarını yapmayı bilmiyorum korkuyorum paramın boşa gitmesinden
Ayar yapmakta bir şey yok. Yabancı forumlarda bir sürü farklı ayarın ekran görüntüsü atılmış, oradan alıp bakabilirsin. Sol taraf basslar sağ taraf tizler diye biliyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı