radaschumi Kilopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 3.473 Çözümler 28 25 Temmuz 2024 #1 Dolby Access'in deneme sürümünü kullanıyorum da ne ekolayzer yapsam ne de bşaka bir şey yapsam sonuç değişmiyor. Ses ayarlarından Dolby seçili. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Temmuz 2024
Dolby Access'in deneme sürümünü kullanıyorum da ne ekolayzer yapsam ne de bşaka bir şey yapsam sonuç değişmiyor. Ses ayarlarından Dolby seçili.
Shahdee Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 12.715 Makaleler 21 Çözümler 57 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Yazılım 25 Temmuz 2024 #2 Kullandığın kulaklık surround mu?
Lancia Delta S4 Kilopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 4.140 Makaleler 4 Çözümler 36 Yer Bursa/Nilüfer Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2024 #3 Eğer kulaklık sertifikalı olarak gelmiyorsa genelde hiç fark etmiyor zaten. DTS bir tık fark ettiriyor ama Dolby'de şahsen ben de fark görmedim.
Eğer kulaklık sertifikalı olarak gelmiyorsa genelde hiç fark etmiyor zaten. DTS bir tık fark ettiriyor ama Dolby'de şahsen ben de fark görmedim.
radaschumi Kilopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 3.473 Çözümler 28 25 Temmuz 2024 #4 Shahdee dedi: Kullandığın kulaklık surround mu? Genişletmek için tıkla... Stereo kulaklık, H2002D kullanıyorum. Lancia Delta S4 dedi: Eğer kulaklık sertifikalı olarak gelmiyorsa genelde hiç fark etmiyor zaten. DTS bir tık fark ettiriyor ama Dolby'de şahsen ben de fark görmedim. Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla sertifikası yok.
Shahdee dedi: Kullandığın kulaklık surround mu? Genişletmek için tıkla... Stereo kulaklık, H2002D kullanıyorum. Lancia Delta S4 dedi: Eğer kulaklık sertifikalı olarak gelmiyorsa genelde hiç fark etmiyor zaten. DTS bir tık fark ettiriyor ama Dolby'de şahsen ben de fark görmedim. Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla sertifikası yok.
Lancia Delta S4 Kilopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 4.140 Makaleler 4 Çözümler 36 Yer Bursa/Nilüfer Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2024 #5 radaschumi dedi: Stereo kulaklık, H2002D kullanıyorum. Bildiğim kadarıyla sertifikası yok. Genişletmek için tıkla... Evet yok. Zaten giriş seviye bir kulaklık olduğu için hiç fark etmiyordur.
radaschumi dedi: Stereo kulaklık, H2002D kullanıyorum. Bildiğim kadarıyla sertifikası yok. Genişletmek için tıkla... Evet yok. Zaten giriş seviye bir kulaklık olduğu için hiç fark etmiyordur.