pcci reis Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 1.055 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2025 #1 Dostlar merhaba, Dolby Atmos satın aldım ve benden şu fotoğrafta bıraktıklarımı yapmamı istiyor ama tıkladığımda olmuyor. Ne yapmalıyım?
Dostlar merhaba, Dolby Atmos satın aldım ve benden şu fotoğrafta bıraktıklarımı yapmamı istiyor ama tıkladığımda olmuyor. Ne yapmalıyım?
Attacksaw Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 3.749 Makaleler 13 Çözümler 16 17 Haziran 2025 #2 Sağ alttaki ses ayarlarından biraz daha aşağıya indiğinde uzamsal ses kısmında Dolby Atmos olur onu seçer misin?
Sağ alttaki ses ayarlarından biraz daha aşağıya indiğinde uzamsal ses kısmında Dolby Atmos olur onu seçer misin?
pcci reis Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 1.055 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2025 #3 Attacksaw dedi: Sağ alttaki ses ayarlarından biraz daha aşağıya indiğinde uzamsal ses kısmında Dolby Atmos olur onu seçer misin? Genişletmek için tıkla... Uzamsal ses kapalı diyor açılmıyor da hocam Attacksaw dedi: Sağ alttaki ses ayarlarından biraz daha aşağıya indiğinde uzamsal ses kısmında Dolby Atmos olur onu seçer misin? Genişletmek için tıkla... Hocam yeni kulaklık aldım Dolby'i de onun için aldım onunla kullandığımda sorun çıkmaz değil mi?
Attacksaw dedi: Sağ alttaki ses ayarlarından biraz daha aşağıya indiğinde uzamsal ses kısmında Dolby Atmos olur onu seçer misin? Genişletmek için tıkla... Uzamsal ses kapalı diyor açılmıyor da hocam Attacksaw dedi: Sağ alttaki ses ayarlarından biraz daha aşağıya indiğinde uzamsal ses kısmında Dolby Atmos olur onu seçer misin? Genişletmek için tıkla... Hocam yeni kulaklık aldım Dolby'i de onun için aldım onunla kullandığımda sorun çıkmaz değil mi?
luxruffy Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 314 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2025 #4 pcci reis dedi: Uzamsal ses kapalı diyor açılmıyor da hocam Hocam yeni kulaklık aldım Dolby'i de onun için aldım onunla kullandığımda sorun çıkmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Microsoft Store'dan Dolby Access uygulamasını indirip lisansladınız/giriş yaptınız mı?
pcci reis dedi: Uzamsal ses kapalı diyor açılmıyor da hocam Hocam yeni kulaklık aldım Dolby'i de onun için aldım onunla kullandığımda sorun çıkmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Microsoft Store'dan Dolby Access uygulamasını indirip lisansladınız/giriş yaptınız mı?
pcci reis Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 1.055 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2025 #5 luxruffy dedi: Microsoft Store'dan Dolby Access uygulamasını indirip lisansladınız/giriş yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Evet hocam.
luxruffy dedi: Microsoft Store'dan Dolby Access uygulamasını indirip lisansladınız/giriş yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Evet hocam.
luxruffy Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 314 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2025 #6 pcci reis dedi: Evet hocam. Genişletmek için tıkla... Sağ alttaki hoparlör seçeneğine sağ tıkladığınızda böyle bir alan açılması lazım, yok mu böyle bir açılır pencere?
pcci reis dedi: Evet hocam. Genişletmek için tıkla... Sağ alttaki hoparlör seçeneğine sağ tıkladığınızda böyle bir alan açılması lazım, yok mu böyle bir açılır pencere?