King Stannis Centipat Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 271 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2025 #1 Dolby Atmos kullanmak istiyorum 7.1 için ama nasıl alırım? Uygulaması falan mı var anlamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Mayıs 2025
Çözüm ubiiyy 28 Mayıs 2025 King Stannis dedi: Dolby Atmos kullanmak istiyorum 7.1 için ama nasıl alırım? Uygulaması falan mı var anlamadım. Genişletmek için tıkla... Microsoft Store'dan indirebilirsin.
King Stannis dedi: Dolby Atmos kullanmak istiyorum 7.1 için ama nasıl alırım? Uygulaması falan mı var anlamadım. Genişletmek için tıkla... Microsoft Store'dan indirebilirsin.
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.306 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2025 #2 King Stannis dedi: Dolby Atmos kullanmak istiyorum 7.1 için ama nasıl alırım? Uygulaması falan mı var anlamadım. Genişletmek için tıkla... Microsoft Store'dan indirebilirsin. Artı 0 Eksi Çözüm
King Stannis dedi: Dolby Atmos kullanmak istiyorum 7.1 için ama nasıl alırım? Uygulaması falan mı var anlamadım. Genişletmek için tıkla... Microsoft Store'dan indirebilirsin.
KS KS King Stannis Centipat Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 271 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2025 #3 ubiiyy dedi: Microsoft Store'dan indirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam bunun üyeliği aylık mı? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Mayıs 2025 Artı 0 Eksi
ubiiyy dedi: Microsoft Store'dan indirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam bunun üyeliği aylık mı?
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.306 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2025 #4 King Stannis dedi: Hocam bunun üyeliği aylık mı? Genişletmek için tıkla... Ben Dolby ücretsiz diye biliyordum. Üyelikliyse bilgim yok. Artı 0 Eksi
King Stannis dedi: Hocam bunun üyeliği aylık mı? Genişletmek için tıkla... Ben Dolby ücretsiz diye biliyordum. Üyelikliyse bilgim yok.