Dolma kalem önerisi

hsn4335

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Benim üzerimde çok emeği geçen profesör doktoruma hediye olarak dolma kalem almak istiyorum. Dolma kalemler hakkında hiçbir bilgim yok. O yüzden önerilerinizi bekliyorum.

Bütçe ve varsa renk/boyut/uç tercihi yazsaydınız daha detaylı olurdu. Scrikss Primeo'dan Platinum'lara, Diplomat gibi markalara kadar skala çok değişiyor. TWSBI, Kaweco gibi markalar da var, Sahibinden üzerinden bu kalemlerin yurt dışından gelmiş daha uyguna satılan ilanları var. Bütçeniz neyse ona göre bakabilirsiniz, bizim ülkede çok pahalıya satılıyor her ürün gibi dolma kalemler de.

Bütçe ve varsa renk/boyut/uç tercihi yazsaydınız daha detaylı olurdu. Scrikss Primeo'dan Platinum'lara, Diplomat gibi markalara kadar skala çok değişiyor. TWSBI, Kaweco gibi markalar da var, Sahibinden üzerinden bu kalemlerin yurt dışından gelmiş daha uyguna satılan ilanları var. Bütçeniz neyse ona göre bakabilirsiniz, bizim ülkede çok pahalıya satılıyor her ürün gibi dolma kalemler de.
Renk olarak siyah olabilir dolma kalem hakkında bilgim olmadığı için uç ve boyut yazamadım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı