eymensari Hectopat Katılım 3 Mayıs 2022 Mesajlar 696 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2023 #1 Bugün bindiğim dolmuşta şoför kısmında mouse vardı ama ne için kullanıldığını düşündüm ama bulamadım. Neden olabilir?
Bugün bindiğim dolmuşta şoför kısmında mouse vardı ama ne için kullanıldığını düşündüm ama bulamadım. Neden olabilir?
trapcx Decapat Katılım 27 Temmuz 2023 Mesajlar 728 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2023 #2 eymensari dedi: Bugün bindiğim dolmuşta şoför kısmında mouse vardı ama ne için kullanıldığını düşündüm ama bulamadım. Neden olabilir? Genişletmek için tıkla... Korna oluyor rahat basabilmeleri için.
eymensari dedi: Bugün bindiğim dolmuşta şoför kısmında mouse vardı ama ne için kullanıldığını düşündüm ama bulamadım. Neden olabilir? Genişletmek için tıkla... Korna oluyor rahat basabilmeleri için.
4 401916 Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 4.806 Çözümler 30 7 Eylül 2023 #3 Kornaya bağlı hocam.
alpserhat Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 1.049 Çözümler 8 Yer Istanbul 7 Eylül 2023 #4 eymensari dedi: Bugün bindiğim dolmuşta şoför kısmında mouse vardı ama ne için kullanıldığını düşündüm ama bulamadım. Neden olabilir? Genişletmek için tıkla... Kapı otomatiğine bağlı olabilir,sol veya sağ tıka basınca kapı açılıp kapanır.
eymensari dedi: Bugün bindiğim dolmuşta şoför kısmında mouse vardı ama ne için kullanıldığını düşündüm ama bulamadım. Neden olabilir? Genişletmek için tıkla... Kapı otomatiğine bağlı olabilir,sol veya sağ tıka basınca kapı açılıp kapanır.
M MAD23 Hectopat Katılım 19 Eylül 2019 Mesajlar 453 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5500 , Rx 580 , A320m-k , 8gb corsair venegance ram. Cinsiyet Erkek Meslek Bİlgi İşlem Elemanı / IT Staff 7 Eylül 2023 #5 O mouse işlevinde değil orada buton işlevinde. Otomatik kapının elektrik tesisatını yapan tesisatcı ona bağlamış. Ben orada evlerdeki lambayı açma kapatma butonu dahi görmüşlüğüm var.
O mouse işlevinde değil orada buton işlevinde. Otomatik kapının elektrik tesisatını yapan tesisatcı ona bağlamış. Ben orada evlerdeki lambayı açma kapatma butonu dahi görmüşlüğüm var.
4 420645 Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 2.859 Çözümler 20 7 Eylül 2023 #6 alpserhat dedi: Kapı otomatiğine bağlı olabilir, sol veya sağ tıka basınca kapı açılıp kapanır. Genişletmek için tıkla... Aynı düzeneği görmüştüm.
alpserhat dedi: Kapı otomatiğine bağlı olabilir, sol veya sağ tıka basınca kapı açılıp kapanır. Genişletmek için tıkla... Aynı düzeneği görmüştüm.