Dolphin Emulator için oyun önerisi

Dorzi

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, Dolphin Emulator için oyun arıyorum, önerdiğiniz oyunlar var mı? Herhangi bir Gamecube veya Wii oyunu önerebilirsiniz. Telefondaki Dolphin Emulator'den oynayacağım performans için ayarları yaptım. Dolphin Emulator dışında da varsa (PSP, Nintendo Wii U vb.) her öneriye açığım.
Mesela daha önce baktığım oyunlardan bahsedeyim: NFS üçlemesine göz attım. Spiderman'e göz attım. Super Mario merak ettim ama düzgün bakamadım. Güzel Mario oyunu varsa o da olur.
Yani kısaca amacım mobil oyunlar dışında böyle farklı tarz oyunlara, konsol oyunlarına göz atmak.

Mario Kart Double Dash. Super Mario Galaxy.
Mario Galaxy indirdim baya beğendim. Tek sorunum bu fare imleci ve hareketler, bunları ayarladım ama tam olmadı gibi. Bunun için bilginiz var mı? Bu arada PLay Store'daki dolphin emulator'u kullanıyorum. Bazıları MMJR denen bir sürümü kullanıyor ne farkı var?
Kontrol ayarını düzgün yapabilirsem çok güzel bir oynama deneyimi olacak. Düzgün anlatan bir videosunuda bulamadım.

Bu videodakiler yardimci olur.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…