generalçocuk Decapat Katılım 16 Şubat 2019 Mesajlar 9 23 Mart 2019 #1 Merhabalar size bir şey soracağım arkadaşlar benim domainim var alphabotlist.com diye fakat buraya girince'i çıkıyor bunu nasıl düzelteceğim Godaddy'den aldım. Yazım hatası varsa kusura bakmayın endişeli yazdım. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Mart 2019
Merhabalar size bir şey soracağım arkadaşlar benim domainim var alphabotlist.com diye fakat buraya girince'i çıkıyor bunu nasıl düzelteceğim Godaddy'den aldım. Yazım hatası varsa kusura bakmayın endişeli yazdım.
Bayram Şenakar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2017 Mesajlar 2.726 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Macbook Air M2 8GB - 512GB Cinsiyet Erkek Meslek Girişimci 24 Mart 2019 #2 Hosting firmanız nedir? SSL kaynaklı bir yönlendirme sorunu var gibi. Artı 0 Eksi
KS KS generalçocuk Decapat Katılım 16 Şubat 2019 Mesajlar 9 24 Mart 2019 #3 Bayram Şenakar dedi: Hosting firmanız nedir? SSL kaynaklı bir yönlendirme sorunu var gibi. Genişletmek için tıkla... Godaddy daha doğrusu domainlerden fazla anlamıyorum yardımcı olursanız sevinirim Artı 0 Eksi
Bayram Şenakar dedi: Hosting firmanız nedir? SSL kaynaklı bir yönlendirme sorunu var gibi. Genişletmek için tıkla... Godaddy daha doğrusu domainlerden fazla anlamıyorum yardımcı olursanız sevinirim
Bayram Şenakar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2017 Mesajlar 2.726 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Macbook Air M2 8GB - 512GB Cinsiyet Erkek Meslek Girişimci 24 Mart 2019 #4 Sunucunuz (hostinginiz) de Godaddy yani, doğru muyum? Artı 0 Eksi
KS KS generalçocuk Decapat Katılım 16 Şubat 2019 Mesajlar 9 24 Mart 2019 #5 yok website Glitch.com'dan bedava domain Godaddyy'den Artı 0 Eksi
Bayram Şenakar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2017 Mesajlar 2.726 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Macbook Air M2 8GB - 512GB Cinsiyet Erkek Meslek Girişimci 24 Mart 2019 #6 O zaman durum değişir. Bu size Glitch'in tanımladığı URL. Glitch'te domain tanımlama var mı bilmiyorum açıkçası. NS kayıtlarınızı değiştirdiniz mi? Artı 0 Eksi
O zaman durum değişir. Bu size Glitch'in tanımladığı URL. Glitch'te domain tanımlama var mı bilmiyorum açıkçası. NS kayıtlarınızı değiştirdiniz mi?