L larkuzunn Centipat Katılım 30 Eylül 2022 Mesajlar 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2022 #1 Google'dan domain aldım. DNS ayarlarini yaptim hosting sitesinden domainimi değiştirmeye çalistiğimda böyle bir hata alıyorum sebebi ne olabilir sizce. Not = domaini doğru yazdigima eminim cok kez denedim. domain:fordtransitözelservis.net Dosya Ekleri Screenshot_2022-10-07-18-41-10-98_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg 57 KB · Görüntüleme: 51
Google'dan domain aldım. DNS ayarlarini yaptim hosting sitesinden domainimi değiştirmeye çalistiğimda böyle bir hata alıyorum sebebi ne olabilir sizce. Not = domaini doğru yazdigima eminim cok kez denedim. domain:fordtransitözelservis.net
S SmartFace Hectopat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 619 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2022 #2 Gösterdiğiniz ekran Domain/hosting sahibine ait bilgi girme ekranı. Domanini aldığınız yerin panelinden domainin NS sunucularını hosting firmanızın NS sunucularına yönlendirmeniz lazım. Gösterdiğiniz ekran onunla alakalı değil.
Gösterdiğiniz ekran Domain/hosting sahibine ait bilgi girme ekranı. Domanini aldığınız yerin panelinden domainin NS sunucularını hosting firmanızın NS sunucularına yönlendirmeniz lazım. Gösterdiğiniz ekran onunla alakalı değil.
L larkuzunn Centipat Katılım 30 Eylül 2022 Mesajlar 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2022 #3 SmartFace dedi: Gösterdiğiniz ekran Domain/hosting sahibine ait bilgi girme ekranı. Domanini aldığınız yerin panelinden domainin ns sunucularını hosting firmanızın ns sunucularına yönlendirmeniz lazım. Gösterdiğiniz ekran onunla alakalı değil. Genişletmek için tıkla... Hocam domaini Google domainsden aldim ve ns sunucularını yönlendirdim ancak hosting aldığım siteye domainimi eklemeye çalıştımda bu hatayı alıyorum.
SmartFace dedi: Gösterdiğiniz ekran Domain/hosting sahibine ait bilgi girme ekranı. Domanini aldığınız yerin panelinden domainin ns sunucularını hosting firmanızın ns sunucularına yönlendirmeniz lazım. Gösterdiğiniz ekran onunla alakalı değil. Genişletmek için tıkla... Hocam domaini Google domainsden aldim ve ns sunucularını yönlendirdim ancak hosting aldığım siteye domainimi eklemeye çalıştımda bu hatayı alıyorum.
S SmartFace Hectopat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 619 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2022 #4 Tamam işte hosting sahibine ait bilgileri girin diyor. İlk kutuya 090 sonrakilere 555 55555 şeklinde numaranızı yazıp kaydedin düzelir.
Tamam işte hosting sahibine ait bilgileri girin diyor. İlk kutuya 090 sonrakilere 555 55555 şeklinde numaranızı yazıp kaydedin düzelir.