Domain + host önerisi

Fiyatları nedense çok uygun geldi. Eğer hizmet kalitesi iyiyse geçiş yapmayı düşünüyorum. Özellikle limitsiz XL paketi içeriklerini çok beğendim. Bilgisi olan aydınlatırsa çok sevinirim.

Natroya da bakabilirsin.

Bende araştırıyorum poyraz hosting var uygun fakat pek güvenemedim T.C. Numarası istiyor galiba cenutadan alacağım.

T.C. kimlik numarası istemesi normal. Yasa dışı olarak kullandığınızda sizi tespit etmeleri daha kolay oluyor. Zaten ayak numaramıza kadar tüm bilgilerimiz 10 15 yaşındaki çocukların elinde değil mi

T.C. kimlik numarası istemesi normal. Yasa dışı olarak kullandığınızda sizi tespit etmeleri daha kolay oluyor. Zaten ayak numaramıza kadar tüm bilgilerimiz 10 15 yaşındaki çocukların elinde değil mi
evet bir soru soracağım size domain için sizce godaddymi google domainmi karar vermedim

Evet bir soru soracağım size domain için sizce godaddymi Google domainmi karar vermedim.

Domain noktasında çok sorun yaşayacağınızı sanmıyorum. Hangi sağlayıcı uygunsa oraya bakabilirsiniz. Domain ve hosting hizmetini aynı sağlayıcıdan almak zorunda değilsiniz.

Domain noktasında çok sorun yaşayacağınızı sanmıyorum. Hangi sağlayıcı uygunsa oraya bakabilirsiniz. Domain ve hosting hizmetini aynı sağlayıcıdan almak zorunda değilsiniz.
hosting bulamadım bazıları istediğim site kategorisini yasaklamış(SMM) bazıları güvensiz duruyor

Cenuta'yı deneyebilirsin. Fiyatları çok uygun duruyor. Ben de merak içindeyim hizmet ve performans açısından.

SMM için bir şey diyemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…