ozzgr
Zeptopat
Daha fazla
Dominar hantal bir motor değil. 20 küsur senedir motor kullanıyorum. Suzukim, kawasakim, hondam, yamaham, ducatim oldu. Şu an artık biraz ekonomik sebepler vs. derken ara vermek adına büyük makinelerden uzaklaştım kendim de Dominar400 kullanıyorum. Bisiklet gibi de kullanırım. Şimdi diyeceksinizdir sen kaç senedir motosiklet sürüyorsun abi alışmışsındır diye. Evet kısmen öyle ama Dominar kesinlikle insanlar gözünde öyle bir algı çizmiş, ya bu motor ağır, bu motor gitmez, bu motor yürümez, bu motor hantal, işte çok zor kullanımı var vs. vs. Alakası yok hem de öyle bir seri motor ki. 250'sini değil 400 olanını öneriyorum. Fiyat farkı çok yok ve çok daha beklentileri karşılayacak bir motordur. Ducati 848 sahibi bile olmuş ben bile şahsen bu motordan memnun kaldım. Halen kullanıyorum. Yani bu arkadaş da birkaç sürüşten sonra gayet alışır rahatça kıvrakça kullanır. Motorda zaten kıvrakça kullanılan bir şey değildir. Araya gireyim, oraya buraya tüyeyim, şundan kaçayım bundan kaçayım diyorsanız yarın öbür gün araya değil de tırın altına girince anlarsınız veya anlayacak fırsatınız olmaz. Motosiklet trafikte araba gibi şeritte kullanılır, orada burada değil. Bunları da netleştirdiğimize göre. Dominar400 önerebilirim. 250 de olur ama bütçeni biraz arttırdığın zaman 400 alabilirsin. Her anlamda daha çok memnun eder, arka teker ebatları kalın, çekişi daha iyi, uzun yolda çok daha keyifli, aksesuarları ile geliyor vs.
Merhaba öncelikle sizi diğer sorularda da gördüm motorunuz çok güzel tekerine taş değmesin. 185 boy 100 kilo birisiyim scooter kullandım lakin vitesli motosikleti sadece ehliyet alırken kullandım. Araba almaya pek gücüm yetmiyor ekonomik şartlardan dolayı tur yapmak ve gezmek için motosiklet almayı düşünüyorum. Eşimle gezicem topcase, çantalar takip ikinci ellerine baktım fiyat avantajları var ama acemi olduğum için başıma kötü şeyler arızalı motorları bilemem diye yanaşmak istemedim. Önden para verip taksit yapıldığı ve oturaklı bir motor olduğu için almayı düşünüyorum. Benim için sizce olur mu hakikaten tavsiye eder işiniz.
Trk502X.
Voge 525DSX.
Forza.
Bunlara da baktım ama ekonomik nedenlerden dolayı Dominar 400'ü seçtim.