Astar0 Hectopat Katılım 25 Kasım 2021 Mesajlar 907 Çözümler 3 23 Ağustos 2023 #131 Denemeyi çok isterdim ama Müslüman'ım bende bazen merak ediyorum
2 264075 Hectopat Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 2.307 Çözümler 4 23 Ağustos 2023 #132 Astar0 dedi: Denemeyi çok isterdim ama Müslüman'ım bende bazen merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Bir kere denemekten bir şey olmaz korkma. Alkol falan tüketiyosun gibi düşün yani zaten aynı şey.
Astar0 dedi: Denemeyi çok isterdim ama Müslüman'ım bende bazen merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Bir kere denemekten bir şey olmaz korkma. Alkol falan tüketiyosun gibi düşün yani zaten aynı şey.
Astar0 Hectopat Katılım 25 Kasım 2021 Mesajlar 907 Çözümler 3 23 Ağustos 2023 #133 264075 dedi: Bir kere denemekten bir şey olmaz korkma. Alkol falan tüketiyosun gibi düşün yani zaten aynı şey. Genişletmek için tıkla... Alkol de tüketmiyorum Her gün namaz kılan biri de değilim fakat en azından arzuları mı bastırmaya çalışıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ağustos 2023
264075 dedi: Bir kere denemekten bir şey olmaz korkma. Alkol falan tüketiyosun gibi düşün yani zaten aynı şey. Genişletmek için tıkla... Alkol de tüketmiyorum Her gün namaz kılan biri de değilim fakat en azından arzuları mı bastırmaya çalışıyorum.
sweiss Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ocak 2019 Mesajlar 5.431 Çözümler 71 Yer Pendik, İstanbul 23 Ağustos 2023 #134 Barbekü halinde danadan daha yumuşak ve daha kolay parçalanır halde oluyor. Beyaz etle kırmızı eti karıştırmışlar gibi sanki. Tat olarak aman aman bir farkı yok. Burger köftesidir falan farkını anlayamazsın.
Barbekü halinde danadan daha yumuşak ve daha kolay parçalanır halde oluyor. Beyaz etle kırmızı eti karıştırmışlar gibi sanki. Tat olarak aman aman bir farkı yok. Burger köftesidir falan farkını anlayamazsın.