Donald Trump Xiaomi’yi Kara Listeye Aldı

Huawei'nin Linux bir tabanı, ARM ve x86 mimariden yararlanması, Windows işletim sistemi kullanması engellensin.

Taksit diye de bir şey var, evet biraz abartmışım çoğu kişi diyerek ama işi asgari düzeyde olan bir insanın birkaç taksit ile 1100 dolarlık bir telefonu alabilir.
Öyle avel insanlar anca bizim ülkede çıkar. Batıda böyle değil işler. Parası yetmiyorsa almıyor adam. Bizimkiler gibi taksitle yaşadığı evden pahalı telefon alan yok.

Çok para. 2000 dolar kira ödeyince iPhone rüyaların harikasi oluyor.
Amerika'da ev kiraları telefonlardan pahalı mı ya? Türkiye gerçekten garip bir ülke. Gerçi normali o zaten, burada yaşaya yaşaya normali unuttuk.
Öyle avel insanlar anca bizim ülkede çıkar. Batıda böyle değil işler. Parası yetmiyorsa almıyor adam. Bizimkiler gibi taksitle yaşadığı evden pahalı telefon alan yok.
Aynısını yazacaktım.

Amerika'da ev kiraları telefonlardan pahalı mı ya? Türkiye gerçekten garip bir ülke. Gerçi normali o zaten, burada yaşaya yaşaya normali unuttuk.

Aynısını yazacaktım.

Ev kiraları, sağlık, eğitim cidden pahalı şeyler bunlar yurt dışında herhalde ülkemizde cidden diğer ülkelere göre ucuz olan şeyler bunlar cidden.

Kiraya $2000 ödüyorsanız lüks evde kalıyorsunuzdur zaten, $1000 çerez parası
Bak bakayım lüks mü 2000 dolar kiralar Toronto'da kulübeler bile 1000-1500 dolardan başlıyor resmen.

Ev kirası neye göre ucuz? Sobalı bir ev ise peki.

Ev alım gücü olsun kira ödeme gücü olsun kağıt üzerinde daha güçlüyüz. Adamlar zaten merkezi 1+1 evde kalmak istediklerinde 1000 Euro'ya da dolar kira ödüyor. Burada 1000 TL'ye en azından 2+1 eşyalı merkezi bir ev bulunabilir. En azından benim yaşadığım yerde böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…