UmutLity Hectopat Katılım 21 Kasım 2022 Mesajlar 1.053 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2024 #1 Tablet çok kasıyor Android 9 işletim sistemine sahip 16 GB depolama alanı var. Custom ROM atsam hızlandırır mı? ROM öneriniz nedir?
Tablet çok kasıyor Android 9 işletim sistemine sahip 16 GB depolama alanı var. Custom ROM atsam hızlandırır mı? ROM öneriniz nedir?
Atakan K Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 4.075 Makaleler 2 Çözümler 78 Daha fazla Sistem Özellikleri | Ryzen 5 3600 | GTX 1660 Super | Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2024 #2 UmutLity dedi: Tablet çok kasıyor Android 9 işletim sistemine sahip 16 GB depolama alanı var. Custom ROM atsam hızlandırır mı? ROM öneriniz nedir? Genişletmek için tıkla... Hızlanır ama o cihaz için Custom ROM ve TWRP bulman zor.
UmutLity dedi: Tablet çok kasıyor Android 9 işletim sistemine sahip 16 GB depolama alanı var. Custom ROM atsam hızlandırır mı? ROM öneriniz nedir? Genişletmek için tıkla... Hızlanır ama o cihaz için Custom ROM ve TWRP bulman zor.
UmutLity Hectopat Katılım 21 Kasım 2022 Mesajlar 1.053 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2024 #3 Atakan K dedi: Hızlanır ama o cihaz için Custom ROM ve TWRP bulman zor. Genişletmek için tıkla... Bir şekil halledemez miyim? twrp.me sitesinde sunny markası yok nereden tablete uygun twrp bulabilirim? Son düzenleme: 13 Haziran 2024
Atakan K dedi: Hızlanır ama o cihaz için Custom ROM ve TWRP bulman zor. Genişletmek için tıkla... Bir şekil halledemez miyim? twrp.me sitesinde sunny markası yok nereden tablete uygun twrp bulabilirim?
Atakan K Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 4.075 Makaleler 2 Çözümler 78 Daha fazla Sistem Özellikleri | Ryzen 5 3600 | GTX 1660 Super | Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2024 #4 UmutLity dedi: Bir şekil halledemez miyim? twrp.me sitesinde sunny markası yok nereden tablete uygun twrp bulabilirim? Genişletmek için tıkla... OrangeFox da olur, aynı işi görüyorlar sonuçta. @Heribert Yavuz
UmutLity dedi: Bir şekil halledemez miyim? twrp.me sitesinde sunny markası yok nereden tablete uygun twrp bulabilirim? Genişletmek için tıkla... OrangeFox da olur, aynı işi görüyorlar sonuçta. @Heribert Yavuz
UmutLity Hectopat Katılım 21 Kasım 2022 Mesajlar 1.053 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2024 #5 Atakan K dedi: OrangeFox da olur, aynı işi görüyorlar sonuçta. @Heribert Yavuz Genişletmek için tıkla... O da twrp tarzı bir programmı?
Atakan K dedi: OrangeFox da olur, aynı işi görüyorlar sonuçta. @Heribert Yavuz Genişletmek için tıkla... O da twrp tarzı bir programmı?
Atakan K Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 4.075 Makaleler 2 Çözümler 78 Daha fazla Sistem Özellikleri | Ryzen 5 3600 | GTX 1660 Super | Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2024 #6 UmutLity dedi: O da twrp tarzı bir programmı? Genişletmek için tıkla... Evet, TWRP gibi.
UmutLity Hectopat Katılım 21 Kasım 2022 Mesajlar 1.053 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2024 #7 Atakan K dedi: Evet, TWRP gibi. Genişletmek için tıkla... Minimal ADB yi her kurmak gerekli mi?
Atakan K Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 4.075 Makaleler 2 Çözümler 78 Daha fazla Sistem Özellikleri | Ryzen 5 3600 | GTX 1660 Super | Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2024 #8 UmutLity dedi: Minimal ADB yi her kurmak gerekli mi? Genişletmek için tıkla... Yavuz hocam daha doğru bilgi verecektir. @Heribert Yavuz
UmutLity dedi: Minimal ADB yi her kurmak gerekli mi? Genişletmek için tıkla... Yavuz hocam daha doğru bilgi verecektir. @Heribert Yavuz
UmutLity Hectopat Katılım 21 Kasım 2022 Mesajlar 1.053 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2024 #9 Atakan K dedi: Yavuz hocam daha doğru bilgi verecektir. @Heribert Yavuz Genişletmek için tıkla... Fastboot menüsüne giremiyorum (güç+ses kısma ile girilen yere girmiyor) başka nasıl girebilirim?
Atakan K dedi: Yavuz hocam daha doğru bilgi verecektir. @Heribert Yavuz Genişletmek için tıkla... Fastboot menüsüne giremiyorum (güç+ses kısma ile girilen yere girmiyor) başka nasıl girebilirim?
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.224 Makaleler 6 Çözümler 146 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 13 Haziran 2024 #10 Rockchip işlemcili cihazlarda etki etmez.