McAydn54 Hectopat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 21 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2021 #1 Bilgisayarım arızalı, reset atıp duruyor. Bir sürü yerde araştırdım, cevap bulamadım. Lütfen bilgisayar donanım arıza tespit için bir program önerir misiniz? Not: OCCT önermeyin, kullandım.
Bilgisayarım arızalı, reset atıp duruyor. Bir sürü yerde araştırdım, cevap bulamadım. Lütfen bilgisayar donanım arıza tespit için bir program önerir misiniz? Not: OCCT önermeyin, kullandım.
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.763 Makaleler 63 Çözümler 478 10 Ağustos 2021 #2 Programa gerek yok. Hata analizi etmek gerek. Olay görüntüleyicisi üzerinde Kernel Power hatası var mı diye bakar mısınız?
Programa gerek yok. Hata analizi etmek gerek. Olay görüntüleyicisi üzerinde Kernel Power hatası var mı diye bakar mısınız?
McAydn54 Hectopat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 21 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2021 #3 300319 dedi: Programa gerek yok. Hata analizi etmek gerek. Olay görüntüleyicisi üzerinde Kernel Power hatası var mı diye bakar mısınız? Genişletmek için tıkla... Var şimdi yeni farkettim
300319 dedi: Programa gerek yok. Hata analizi etmek gerek. Olay görüntüleyicisi üzerinde Kernel Power hatası var mı diye bakar mısınız? Genişletmek için tıkla... Var şimdi yeni farkettim