Donanım Arşivi Abdullah Hacıgül'ün egosu ve haksız banlar

Bahsi geçen konuyu son anlarında görmüştüm. Gözümün önünde silmişlerdi. Komple herkese perma ban atmaları gerçekten aşırıya kaçmış, saçmalık.

@815867 'in de sözü vardır heralde. İ5 14400F'den ban yemişti...

@F4IRFLAY Zamanında ben de geçtim o yollardan, haklı veya haksız. Oturup düşününce hepsinin gereksiz olduğu kanaatine varıyorum. Sonuçta bize bunlar değil, gerçek hayat kalacak. Doğru haksızlık haksızlıktır, ancak bu devirde binlerce sıkıntı varken gerçekten bunları önemsemek akıl işi değil. Deneyim ile konuşuyorum, havadan konuşsam boş konuşmuş olurum her halükarda.

Anlıyorum, haklısın. Teşekkürler.

Abdullah gereksiz agresif bir adam izleyicilere karşı, bazı insanlar böyle maalesef yapacak bir şey yok, belki de yıllar boyunca düşük zekalı insanlarla muhattap olmaktan diğer insanlara karşı da önyargı geliştirmiştir.

Söylediklerimi görmüşsün; o konuda yalan ya da yanlış bir şey var mıydı?

Valla kendisi en ufak eleştiriyi kaldıran birisi değil. O açtığım konuda 13 sayfa boyunca Abdullah Hacıgül’e laf atıldı zaten. Düzgün birisi olsa adam gibi cevap verirdi. Gelmiş bana bir şeyler sallayıp konuyu siliyorlar. Hep böyle birisi; kendine yediremiyor. Adam gibi yazsa sorun yok, tek tek açıklasın durumu ama yok… İlla kendine karşı gelen herkesi banlayacak.

Bir forum düşünün ki eleştirmek yasak. Hatta eleştiri yasak demek bile yasak.
Evet, öyle. Buyurun; hatta direkt link atmıyorum, kural 21 ve 22 burada. İsterseniz gidip kendiniz de bakabilirsiniz.

Evet, öyle. Buyurun; hatta direkt link atmıyorum, kural 21 ve 22 burada. İsterseniz gidip kendiniz de bakabilirsiniz.

Daha kötüsü, o mail adresine kesinlikle bakmıyorlar.

Hatta bak, ta 2023’te mail atmışım; hâlâ dönüş yok

Konuda bu, 2023’te bile 21. kuralın ihlali adı altında ban atmışlar

Şimdi gördüm, evet. Orada bahsedilen kişi benim. Oradaki B1L0 adlı modun da nasıl rahat rahat, keyifli bir şekilde takıldığını görebilirsin. Diğer bahsettiği perma yiyenler de beni savunan arkadaşlarım ve evet, kilitlenen konu da o.

Son düzenleme:
Arkadaşlar bende bu adamların yorumlarını desteklediğim ve arkalarında durduğum için beni de banladılar, çok saçma bir şekilde sonra da seni multiden banladık dediler ( yersen) peki beni multiden banladıysan 11 aydır neden banlamadın?

Evet, bu da banlanan arkadaşlarımdan birisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…