Donanım Arşivi Abdullah Hacıgül'ün egosu ve haksız banlar

Bu çocuk 15 yaşındaydı, saygılı ve iyi birisiydi. Tarsus'ta oturuyordu. Kötü bir yanı yoktu, eleştiri falan bile yapmazdı. Yani bu çocuk bile ban yediyse artık diyecek bir şeyim yok.

Seni savunayım dedim sonra birazcık eleştiri olunca abdullah hacı güle karşı ama asla forumu eleştirmedik.

Abdullah kafasına göre banladı zaten Mehmet yılmaz sadece multiden 3kişiyi bankadım dedi o kadar kişi banlandık. Hatta. Joker niye banlandı hiçbir fikrim dahi yok.

Oh be, biz de seni arıyorduk.

Bir forum düşünün ki eleştirmek yasak. Hatta eleştirmek yasak yazmak bile yasak.
Selamlar, yeni kanıtlar buldum, atayım dedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleyen: Moderatör:
İndirim ve instagram storylerde paylaştığı ürünler eskiden paylaştığı içeriklerden çok uzak ve kalitesizleşmişti. her indirime giren ürünleri telegram kanalı gibi " koşun, bedava, hemen al 1 tane" vs gibi sadece para harcamaya yönelik olduğu için gereksiz beni bi rahatsiz etmişti.
İşin sonunda bu adam böyle yaparak ekstra para kazanıyor komisyon alıyor diyip geçtim.

O 2 ekran görüntüsünü atabildiğim her yere attım 2 tane yan hesap açtım onları da banladılar neyse yapacak bir şey yok maile de bakmadılar.

Sen bana at kanka, istersen. Anlamadım, ben bir şey

Her forum ağlama duvarı olmuş. Shiftdelete'den ban yiyen, Donanım Arşivi'ne konu açar, Donanım Arşivi'nden ban yiyen, Technopat'a konu açar, Technopat'tan ban yiyen, Techolay'a konu açar. Ulan bir bitmediniz be...

Ban yememizin açıklaması yok sorun orada ben 16.300 mesajlı bir üyeydim ufak bir eleştiride dahi perma ban mı atılır konuyu açan arkadaş ta buradaki da da da açtı onun ban yeme sebebi zaten ayrı ikonik ama yalan yanlış konudan ( indirim eleştirisi) ona ban atmadığını da kabul ediyor. Sorun orada eleştiri yasak mı diye soran kişiye evet dediği için banladı bizi ise keyfine göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…