en golcü adam Centipat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 49 Yer halısaha Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2020 #31 FaLSe dedi: Hocam bir soru soracağım. Bu sistemi birkaç parçasını değiştirerek almaya çalışıyorum lakin stokta yok diyor ve sepete atamıyorum öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Bana da bir ara oldu sonra geri geldi ara sıra stokta oluyor sonra olmuyor.
FaLSe dedi: Hocam bir soru soracağım. Bu sistemi birkaç parçasını değiştirerek almaya çalışıyorum lakin stokta yok diyor ve sepete atamıyorum öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Bana da bir ara oldu sonra geri geldi ara sıra stokta oluyor sonra olmuyor.
FaLSe Hectopat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 934 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Haziran 2020 #32 en golcü adam dedi: Bana da bir ara oldu sonra geri geldi ara sıra stokta oluyor sonra olmuyor. Genişletmek için tıkla... Sistemi alırım ödemesini yaparım ondan sonra sistem yok derler git bi de para iadesiyle uğraş işin yoksa. Tam bilgi nasıl alabilirim fikrin varmı hocam.
en golcü adam dedi: Bana da bir ara oldu sonra geri geldi ara sıra stokta oluyor sonra olmuyor. Genişletmek için tıkla... Sistemi alırım ödemesini yaparım ondan sonra sistem yok derler git bi de para iadesiyle uğraş işin yoksa. Tam bilgi nasıl alabilirim fikrin varmı hocam.
en golcü adam Centipat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 49 Yer halısaha Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2020 #33 bilmiyorum