Donanım arşivi epic alınır mı?

dragunov

Decapat

Başlıkta belirttiğim üzere bu sistem hakkındaki düşünceleriniz nedir? Parasının karşılığını tam olarak verebilecek bir sistem midir yoksa piyasada daha iyi bir hazır sistem var mı? (Civar fiyatlarda)

3600 daha güçlü ve aynı zamanda 5700 de daha güçlü 2700X ve 2060'a göre. Parası varsa Epic Donanım Arşivi alması daha mantıklı.

RX 5700 RTX 2060'dan daha performanslı değil midir? ve RX5700'ün sorunları neler?

Sapphire nin rx5700xt kartı bütçenize uyarsa onu alın derim onun dışında anakartı 4 ram slotlu olanlardan seçebilirsiniz.

RX 5700 RTX 2060'dan daha performanslı değil midir? ve RX5700'ün sorunları neler?
İlla ki performanslıdır. Bunun için Youtube'da bir sürü benchmark videoları mevcut. Ama soruna gelince ya soğutma yetersiz kalıyor ve fps dropları yaşanıyor ya da ekran kartı performans kararlığını sağlayacağım diye kullanıcının önüne Wattman diye bir zırvalık çıkarıyor. AMD'de tutup demiyor ki; ya kardeşim sen bu hatayı (daha doğrusu yazılım üzerinde kartıb değişen Wattman ayarlarının, performansı stabil tutmak için otomatik olarak ayarı kendisi dengelemek, sıfırlamak) almışsın ama şunları şunları yapacaksın da demiyor. Kaldı ki aldın Wattman uyarısını ve bir kaç program yükleyip yok efendim şurada mı sorun var burada mı sorun var diye uğraşacaksın. Oldu hadi çözemedin kartı garantiye göndereceksin. Kendi çabanla çözmeye çalışacaksın. Ya biz bunları yapacaksak üretici ne iş yapacak. Üretip direk son kullanıcıyla mı buluşturacak. İşin özeti AMD kullanmayın derim. Ha NVIDIA sütten çıkma ak kaşık mı değil mi orasını bilemem. Bende MSI Armor GTX 1660Ti kullanıyorum daha birşeyini görmedim. Ama seçim sizin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…