Donanım Arşivi-GT1 alınır mı?

Adam zaten hep güzel topluyor işin piri yaptığın yorum çok garip adamı tanimamissin.
Ben adamı 4 senedir biliyorum zaten. SU630, JD, Gamepower ile sistemleri diyorsan ben o sistemleri sistem olarak saymıyorum. Asıl sen beni tanımamışsın. Beni bilenler Abdullah'ın açıklarını nasıl tek tek saydığımı bilir.

Maşallah güzel fiyat.

PSU ve anakart kötü. Birkaç hafta sonra daha iyi sistemler alınabileceğini düşünüyorum.
PSU FSP ve gayet iyi. 500W yeterli olacaktır bizzat tüm parçaların kullanım değerlerine bakarak söylüyorum bunu. Anakartta ne kötü hocam?

Abdullahin açıklarına istediğin kadar bak adam sistemi yapıyor. Biri bakmissin üç dört saate kalmayıp stok kalmıyor adamın kalitesini gösteriyor. Zaten her şey belli, 4 senedir adamın ayıbını arayacağına adamakıllı detaylı bir şekilde videolarını izleseydin böyle saçma sapan şeyler düşünmezdin. Tabii hatasız kul olmaz ona lafım yok ama açıklarına değil de direk videolarına dikkat etseydin daha iyi olurdu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…