Doruk Efe Picopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 801 4 Temmuz 2021 #1 Bu sistemin 2060 ekran kartlı modelini aldım. Bir sıkıntı yaşar mıyım? Sizce iyi bir tercih mi? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Temmuz 2021
zahidbolat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ocak 2019 Mesajlar 2.670 Makaleler 3 Çözümler 4 Yer Erbaa 4 Temmuz 2021 #2 Kasayı pek bilmiyorum, onun dışında güzel tercih. PSU'nun sağladığı watt bana biraz az geldi. Sınırda gibi sanki.
Kasayı pek bilmiyorum, onun dışında güzel tercih. PSU'nun sağladığı watt bana biraz az geldi. Sınırda gibi sanki.
EREN SATAR Kilopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 9.433 Makaleler 5 Çözümler 22 Yer Manisa 4 Temmuz 2021 #3 Bana kalırsa iyi bir tercih olmuş. PSU konusunda biraz emin olamadım onun dışında hayırlı olsun.
Doruk Efe Picopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 801 4 Temmuz 2021 #4 zahidbolat dedi: Kasayı pek bilmiyorum, onun dışında güzel tercih. PSU'nun sağladığı watt bana biraz az geldi. Sınırda gibi sanki. Genişletmek için tıkla... EREN SATAR dedi: Bana kalırsa iyi bir tercih olmuş. PSU konusunda biraz emin olamadım onun dışında hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Sizce iade edip beklersem fiyatlar ucuzlar mı?
zahidbolat dedi: Kasayı pek bilmiyorum, onun dışında güzel tercih. PSU'nun sağladığı watt bana biraz az geldi. Sınırda gibi sanki. Genişletmek için tıkla... EREN SATAR dedi: Bana kalırsa iyi bir tercih olmuş. PSU konusunda biraz emin olamadım onun dışında hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Sizce iade edip beklersem fiyatlar ucuzlar mı?
EREN SATAR Kilopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 9.433 Makaleler 5 Çözümler 22 Yer Manisa 4 Temmuz 2021 #5 Doruk Efe dedi: Sizce iade edip beklersem fiyatlar ucuzlar mı? Genişletmek için tıkla... Ucuzlasa bile en kötü ihtimalle 4 ay var. Kimse ne olacağını bilmiyor. Bence iptal etmeyin.
Doruk Efe dedi: Sizce iade edip beklersem fiyatlar ucuzlar mı? Genişletmek için tıkla... Ucuzlasa bile en kötü ihtimalle 4 ay var. Kimse ne olacağını bilmiyor. Bence iptal etmeyin.
Doruk Efe Picopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 801 4 Temmuz 2021 #6 EREN SATAR dedi: Ucuzlasa bile en kötü ihtimalle 4 ay var. Kimse ne olacağını bilmiyor. Bence iptal etmeyin. Genişletmek için tıkla... Sağ ol etmeyeceğim gibi duruyor. PSU sıkıntı çıkarır mı?
EREN SATAR dedi: Ucuzlasa bile en kötü ihtimalle 4 ay var. Kimse ne olacağını bilmiyor. Bence iptal etmeyin. Genişletmek için tıkla... Sağ ol etmeyeceğim gibi duruyor. PSU sıkıntı çıkarır mı?
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Temmuz 2021 #7 Doruk Efe dedi: Bu sistemin 2060 ekran kartlı modelini aldım. Bir sıkıntı yaşar mıyım? Sizce iyi bir tercih mi? Genişletmek için tıkla... PSU yükseltimi yapma şansınız var mı?
Doruk Efe dedi: Bu sistemin 2060 ekran kartlı modelini aldım. Bir sıkıntı yaşar mıyım? Sizce iyi bir tercih mi? Genişletmek için tıkla... PSU yükseltimi yapma şansınız var mı?
EREN SATAR Kilopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 9.433 Makaleler 5 Çözümler 22 Yer Manisa 4 Temmuz 2021 #8 Doruk Efe dedi: Sağ ol etmeyeceğim gibi duruyor. PSU sıkıntı çıkarır mı? Genişletmek için tıkla... Hayır. Ben Watt değerleri adına konuştum. Yeterli olacaktır.
Doruk Efe dedi: Sağ ol etmeyeceğim gibi duruyor. PSU sıkıntı çıkarır mı? Genişletmek için tıkla... Hayır. Ben Watt değerleri adına konuştum. Yeterli olacaktır.
Doruk Efe Picopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 801 4 Temmuz 2021 #9 Liberte Sergen dedi: PSU yükseltimi yapma şansınız var mı? Genişletmek için tıkla... Var ama yakın zamanda değil. EREN SATAR dedi: Hayır. Ben Watt değerleri adına konuştum. Yeterli olacaktır. Genişletmek için tıkla... Bende watt olarak sordum. zahidbolat dedi: Kasayı pek bilmiyorum, onun dışında güzel tercih. PSU'nun sağladığı watt bana biraz az geldi. Sınırda gibi sanki. Genişletmek için tıkla... PSU'yu 4-5 ay sonra değiştirirsem ne alabilirim 500-600 tl civarı? Son düzenleme: 4 Temmuz 2021
Liberte Sergen dedi: PSU yükseltimi yapma şansınız var mı? Genişletmek için tıkla... Var ama yakın zamanda değil. EREN SATAR dedi: Hayır. Ben Watt değerleri adına konuştum. Yeterli olacaktır. Genişletmek için tıkla... Bende watt olarak sordum. zahidbolat dedi: Kasayı pek bilmiyorum, onun dışında güzel tercih. PSU'nun sağladığı watt bana biraz az geldi. Sınırda gibi sanki. Genişletmek için tıkla... PSU'yu 4-5 ay sonra değiştirirsem ne alabilirim 500-600 tl civarı?
EREN SATAR Kilopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 9.433 Makaleler 5 Çözümler 22 Yer Manisa 4 Temmuz 2021 #10 Doruk Efe dedi: Bende watt olarak sordum. PSU'yu 4-5 ay sonra değiştirirsem ne alabilirim 500-600 tl civarı? Genişletmek için tıkla... https://www.hepsiburada.com/corsair-cv650-650w-80-bronze-psu-cp-9020211-eu-p-HBV00000TVSOE?magaza=Gamers_Arena&&wt_gl=cpc.6802.shop.elk.it-ssc&isFashion=true&gclid=CjwKCAjwuIWHBhBDEiwACXQYscwde4qjFeRFis5ZG5xyKfN97fhT7-qj1osRe5VLA7M4ku1SBvFp9hoCbu4QAvD_BwE&gclsrc=aw.ds
Doruk Efe dedi: Bende watt olarak sordum. PSU'yu 4-5 ay sonra değiştirirsem ne alabilirim 500-600 tl civarı? Genişletmek için tıkla... https://www.hepsiburada.com/corsair-cv650-650w-80-bronze-psu-cp-9020211-eu-p-HBV00000TVSOE?magaza=Gamers_Arena&&wt_gl=cpc.6802.shop.elk.it-ssc&isFashion=true&gclid=CjwKCAjwuIWHBhBDEiwACXQYscwde4qjFeRFis5ZG5xyKfN97fhT7-qj1osRe5VLA7M4ku1SBvFp9hoCbu4QAvD_BwE&gclsrc=aw.ds