Donanım Arşivi Uber alınır mı?

Uday Keklikci

Centipat
Çok araştırdım ve power biraz kötü diye duydum, sizce bu hali nasıl?

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk çıktığı zamanki fiyatı ve parçaları güzeldi fakat şu an ne fiyatı iyi ne de üzerindeki güç kaynağı, SSD'si ve kasası. Biraz el yatkınlığınız varsa farklı sitelerden ucuza kaliteli parçalar alınarak çok daha iyisi toplanabilir.

Takılı SSD kronik sorunlu sanırım. Güç kaynağı kalitesiz. Kasa hava akışında sıkıntılar yaratabilir.
Uber [Donanım Arşivi] | R5 2600X ASUS GTX Dual 1660 Super 6G Evo 16GB DDR4 480GB SSD Gaming Bilgisayar - incehesap.com corsair ın vs550 powerını takıcam sizce nasıl power
powerı değiştiricem ssdi de ne gibi sorunlar var onun harici kasa iyi bence ama powerı linke tıklayıp corsairın vs550 veya farklı bir power mı takmalıyım bir baksanız Uber [Donanım Arşivi] | R5 2600X ASUS GTX Dual 1660 Super 6G Evo 16GB DDR4 480GB SSD Gaming Bilgisayar - incehesap.com
Arkadaşlar yeni konu açtım yardımlarınızı bekliyorum. Oyuncu monitörü önerisi - Technopat Sosyal

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…